Zo kan jij €60 gratis goud claimen

Stefan de Graaf


Veel crypto beleggers zijn er heilig van overtuigd dat bitcoin (BTC) een veilige haven voor investeerders is ten tijde van economische narigheid in de wereld. Dat viel echter behoorlijk tegen tijdens de recente bearmarkt, toen de waarde van bitcoin juist sneller daalde dan andere, traditioneel veilige activa. Misschien dat het daarom toch slim is om eens verder dan alleen bitcoin te kijken, met name naar goud.

Overweeg je al investeringen in goud? GoldRepublic, een Nederlandse goudhandelaar, biedt momenteel een speciale actie aan. Elke Nederlander die in het bezit is van bitcoin kan zich nu aanmelden en krijgt een gram gratis goud ter waarde van €60 cadeau.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Zijn bitcoin investeerders wel veilig?

Het vertrouwen in het traditionele financiële systeem is momenteel laag, waardoor investeerders uitkijken naar alternatieven. Historisch gezien is goud een hiervoor ideale keuze geweest. Het heeft al eeuwen dienst gedaan als een veilige haven voor investeerders over de hele wereld. Maar de laatste tijd zien we ook dat Bitcoin in deze zoektocht naar financiële veiligheid weer serieus wordt overwogen.

Na kort, en wellicht onterecht, de status als store of value, of oppotmiddel, te zijn kwijtgeraakt tijdens de bearmarkt, lijkt bitcoin weer terug van weggeweest. Steeds meer handelaren geloven dan ook weer in het argument dat BTC het ‘digitale goud’ is.

Maar die benaming suggereert wellicht dat beleggers moeten kiezen, en dat kan onverstandig zijn als belegger. Waarom? Goud is veel stabieler dan bitcoin en stabiliteit tijdens economisch onrustige periodes is letterlijk goud waard. Je beperken tot alleen bitcoin kan daarom zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je portfolio.

Bitcoin heeft daarentegen wel een veel groter potentieel op hoge rendementen. Dat heeft alles te maken met de huidige marktkapitalisaties van beide activa. Goud is namelijk bijna 19 keer zo groot als bitcoin. Dat betekent dat BTC nog veel meer ruimte heeft om te groeien.

Goud blijft de baas

Zoals je kan zien hebben zowel bitcoin als goud dus hun voor en nadelen, maar het mooie van belegger zijn is het feit dat je beide aan kunt schaffen. Heb jij al bitcoin, maar nog geen goud, neem dan eens een kijkje bij GoldRepublic, een Nederlandse edelmetaal-broker.

GoldRepublic biedt als kers op de taart nu een unieke kans om te investeren in goud. Wanneer je een account aanmaakt en voor minimaal €100 aan goud, zilver of platina koopt, ontvang je een gram goud ter waarde van ongeveer €60 gratis!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment