zelf bitcoins maken als alternatief voor thuiswerken

Stefan de Graaf


Voor de gewone Nederlander is Bitcoin (BTC) mining een haast onmogelijke opgave. In de begindagen van Bitcoin kon bijna iedereen met een computer bitcoins delven, maar naarmate de tijd vorderde werd de drempel om het proces te betreden steeds hoger. Voor individuen lijkt de toegang tot de miljardenindustrie steeds verder buiten bereik, tot een innovatieve oplossing uit Nederland in het leven werd geroepen.

Bitcoin mining voor iedereen

Al sinds de allereerste transactieblok op het Bitcoin netwerk zetten miners rekenkracht in om complexe wiskundige problemen op te lossen. Om de toevoer van nieuwe bitcoins voorspelbaar te houden, neemt de moeilijkheid van het miningproces toe naarmate er meer rekenkracht wordt ingezet om het netwerk te beveiligen.

Terwijl je in de beginjaren nog kon minen als hobby vanuit huis, wordt de sector nu gedomineerd door gigantische mining-farms. Voor individuen is er haast geen beginnen meer aan. De kans dat je met beperkte middelen de strijd wint van de grote spelers is nagenoeg nul.

De krachtige computers die vandaag de dag vereist zijn in het miningproces, zogenoemde ASIC’s (Application-Specific Integrated Circuits) verbruiken enorm veel elektriciteit. Met de relatief hoge elektriciteistarieven in ons land is winst maken een onbegonnen zaak.

Rollman Mining heeft de deuren voor Nederlanders tot de miljardenindustrie echter weer wagenwijd geopend. Het revolutionaire bedrijf introduceert een unieke mining-service waarmee iedereen vanuit huis kan beginnen met het minen van bitcoin. Rollman Mining biedt klanten de mogelijkheid een eigen miningmachine aan te schaffen, waarmee ze vervolgens zonder persoonlijke inspanning bitcoins kunnen verdienen.

Rollman Mining biedt een zogenaamde ‘all-in service’. Het bedrijf sluit de door jouw aangekochte miner aan in een miningpool, waardoor je je daadwerkelijk kunt vestigen in de moordende concurrentie. Met een team van meer dan tien jaar ervaring neemt Rollman Mining bovendien het onderhoud en beheer volledig op zich en belooft het enkele van de meest concurrerende elektriciteitstarieven ter wereld.

De aanbieding van Rollman Mining

Wat het aanbod extra aantrekkelijk maakt, is de huidige actie exclusief voor lezers van Crypto Insiders, waarbij nieuwe klanten kunnen genieten van €500 korting op hun eerste aankoop. Dit, samen met het vrijblijvende adviesgesprek, biedt een unieke kans voor Nederlanders om de technische en complexe wereld van Bitcoin mining te betreden. En wel op een lucratieve manier.

Met Rollman mining kan iedereen vanuit zijn/haar luie stoel bitcoins verdienen door bij te dragen aan de onderliggende blockchain. Deze Nederlandse innovatie maakt niet alleen Bitcoin mining toegankelijker, maar introduceert tevens een nieuwe manier van thuiswerken, waar men vanuit de eigen woonkamer letterlijk digitaal goud kan winnen.

Naar Rollman Mining


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment