Winstgevend crypto traden zonder inspanning: Bitget bewijst hoe

Stefan de Graaf


Het handelen van crypto kan een erg lastige en bovenal stressvolle bezigheid zijn. Desalniettemin valt er veel geld te verdienen in de volatiele markt. Je hebt echter de nodige ervaring en bovendien tijd nodig om onderaan de streep winstgevend te zijn. Bitget, een van ’s werelds grootste crypto exchanges, was in 2020 de allereerste beurs die het concept van ‘copy trading’ introduceerde om onervaren handelaren toch geld te laten verdienen met traden. Inmiddels zijn we ruim 66 miljoen succesvolle trades verder en is het een groot succes gebleken.

Bitcoin trades kopiëren

Het concept is eigenlijk vrij simpel. In plaats van zelf uren besteden aan het volgen van de markt en het traden van crypto zoals bitcoin (BTC), kun je het werk overlaten aan degenen die er het beste in zijn.

Copy trading stelt gebruikers namelijk in staat om klakkeloos de trades van deskundige handelaren over te nemen. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van de expertise van anderen om mooie winsten te behalen, zonder de grafieken de     hele dag in de gaten te hoeven houden.

Bitget’s copy trading-platform stelt beginners in staat in contact te komen met zogenoemde ‘elite traders’ en automatisch hun trades te repliceren. Je kunt zelfs meerdere ervaren individuen kopiëren om zo je winst te maximaliseren. Uiteraard heb je altijd de touwtjes in handen als het gaat om al je transacties, en je kunt dus gewoon je eigen handelsstrategie blijven volgen.

Copy trading biedt een zee aan voordelen. Op de eerste plaats is een uitgebreide ervaring geen noodzaak meer om te kunnen beginnen met winstgevend handelen. Daarnaast kun je een gigantische lading aan transacties uitvoeren terwijl je simpelweg achterover leunt of iets anders aan het doen bent. Bovendien kun je in korte tijd heel veel kennis opdoen over het traden en alles wat daarbij komt kijken. Tot slot biedt het een alternatieve manier om te diversifiëren door verschillende handelaren met verschillende strategieën en stijlen te spiegelen.

Voor deskundige handelaren biedt het platform de unieke mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen met de opgedane expertise.

Waarom op crypto exchange Bitget?

Na Bitget zijn er talloze beurzen die potentie zagen in het innovatieve concept van copy trading. Het platform van Bitget verslaat de gehele concurrentie echter als de cijfers erbij worden gehaald. Meer dan 610.000 gebruikers hebben inmiddels al meer dan 120.000 verschillende elite traders gekopieerd. Het aantal succesvolle trades staat op 66 miljoen en de totale winst bedraagt een fortuin van 429 miljoen dollar. Maak nu een account aan op Bitget en begin vandaag nog met het kopiëren van de meeste succesvolle crypto handelaren.

Bitget onderscheidt zich bovendien door een hoge mate van transparantie te bieden als het gaat om de elite traders. Bitget biedt uitgebreide informatie over de prestaties, inclusief winstpercentage, winstratio en andere cruciale statistieken. Het is immers wel belangrijk om weloverwogen de deskundige te kiezen die aan het roer staat van jouw trades.

Ook biedt Bitget verschillende copy trading-producten aan. Zo heb je de keuze om spot- of futures-transacties over te nemen. Daarnaast kunnen nieuwelingen met abonnement bots kopiëren die door strategen zijn aangemaakt of zelf een bot aanschaffen. Bitget is een volledig veilig handelsplatform met meer dan gezonde proof-of-reserves. Daarnaast heeft het ook een verzekeringsfonds dat klantentegoeden tot maar liefst $300 miljoen waarborgt.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment