Wat brengt de nabije toekomst?

Stefan de Graaf


Ethereum (ETH), bekend als het leidende platform voor smart contracts en gedecentraliseerde applicaties, staat vandaag in de schijnwerpers. We focussen op de koersverwachting van ETH voor de komende periode. Dit artikel omvat een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in verdere details of specifieke vragen hebben, bieden we toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro gedurende 30 dagen, waar onze analisten voor je klaarstaan. Onthoud dat deze analyse bedoeld is als informatief hulpmiddel en dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse ethereum (ETH)

Enkele dagen geleden had het team van analisten van Crypto Insiders de onderstaande ETH analyse gedeeld in de Premium omgeving. Deze analyse bevatte de volgende voorspelling:

“We merken dat ETH wat van zijn kracht verliest, en dit gebeurt precies in de blauwe zone die we hadden aangegeven, tussen $2.320 en $2.536. Op dit moment beweegt de prijs rond de $2.400.

 

We verwachten nog een stijging naar de bovenkant van deze zone. Daarbij kan de koers zelfs een kleine uitbraak boven deze zone maken, maar dat zal waarschijnlijk kort van duur zijn.

 

Voor de nabije toekomst lijkt het erop dat ETH tijdelijk zal dalen naar ongeveer $2.200. Als de prijs echter ook daalt onder de $2.111, dan moeten we ons opmaken voor meer neerwaartse bewegingen.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oA3tbu4c/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment