Waarom Bitbot zich als trading bot profileert

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Beleggers doen hun uiterste best om de meest aantrekkelijke crypto investering in 2024 te vinden, nu de Bitcoin halvering rimpelingen veroorzaakt in de cryptosfeer. Eén sector die profiteert van het huidige bullish sentiment is de markt voor Telegram trading bots, geleid door projecten als Banana Gun en Unibot.

Door de snel verkopende presale bevindt Bitbot zich al in fase 12, nadat het een bedrag van $3,0m heeft opgehaald. Tokens worden in een razend tempo verkocht. Lees verder om te ontdekken waarom.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto

Inzicht in de markt voor Telegram trading bots: $1 miljard en meer

De sector voor trading bots op Telegram is in opkomst, met bedrijven als PAAL AI, Banana Gun en Unibot voorop, de markt is nu op het moment van schrijven bijna $1 miljard waard.

Deze projecten hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop investeerders crypto verhandelen, met meer dan 1,4 miljoen gebruikers en een levenslang handelsvolume van $20 miljard. Deze sensationele cijfers zijn voornamelijk in de afgelopen twaalf maanden behaald en illustreren het ongelooflijke groeipotentieel van de sector.

Bitbot betreedt deze arena als ’s werelds eerste non-custodial Telegram trading bot. In tegenstelling tot eerdere aanbiedingen op deze markt, zorgt de revolutionaire benadering van beveiliging van Bitbot ervoor dat handelaren de volledige controle over hun geld kunnen behouden totdat transacties worden uitgevoerd. Zo wordt de noodzaak voor derden om geld aan te houden geëlimineerd. Deze ‘not your keys, not your crypto’-benadering onderscheidt Bitbot van concurrenten als Unibot, Maestro en Solareum. Gecombineerd verloren deze projecten ongeveer 1,5 miljard dollar aan activa van gebruikers, een lot dat voorkomen zou zijn als er geen beveiliging in het leven was geroepen.

Waarom investeerders Bitbot zien als een revolutionaire kracht in Telegram trading

Beveiliging is de hoeksteen van de waardepropositie van Bitbot. Het werd bereikt in samenwerking met Knightsafe, een vooraanstaand digitaal cyberbeveiligingsbedrijf, dat toezicht zal houden op de implementatie van non-custodial wallets. Gebruikers profiteren ook van een breed scala aan geavanceerde handelsfuncties om hun handelstraject een boost te geven.

Naast anti-MEV en anti-rug-pull functies om het platform verder te beveiligen, biedt Bitbot handelaren copy en snipe trading functies. Andere functies die in recente Medium blogs worden besproken, zijn onder meer de Gem Scanner tool, die AI gebruikt om voordelige crypto gems en unieke presale mogelijkheden te ontdekken om de winsten van handelaren te helpen maximaliseren.

Door veel van de veiligheidsproblemen weg te nemen en de toegang tot marktinzichten en trading tools te democratiseren, biedt Bitbot het soort onboarding naar de ruimte voor handel in crypto waar de mensen om hebben gevraagd. Dit zou zowel de huidige markt voor trading bots op Telegram moeten laten groeien als marktaandeel moeten veroveren van de concurrenten van Bitbot: beiden zouden goed nieuws zijn voor houders van BITBOT tokens.


BestChange: een grote naam op de wereldwijde valutamarkt

  • icon-featured

    Featured

Bitbot prijsvoorspelling: Profiteren van de crypto boom van Telegram

Om het prijspotentieel van deze nieuwe crypto hotshot van Telegram te begrijpen, hoef je alleen maar de prestaties van de concurrenten Banana Gun en Unibot te onderzoeken. Deze werden allebei in 2023 gelanceerd.

Na de lancering in september is Banana Gun met meer dan 200% gestegen tot een waarde van ongeveer $35 op het moment van schrijven. Hoewel dit iets onder de recente ATH van $50,67 ligt, die begin april 2024 werd bereikt, illustreert de snelheid waarmee Banana Gun is gegroeid naar een marktkapitalisatie van ongeveer $100 miljoen de belangstelling van beleggers voor de crypto handelplatforms van Telegram.

Op dezelfde manier handelde Unibot op 10 maart van dit jaar op $77,68, hoewel de recente prijs van Unibot op het moment van schrijven was gedaald tot ongeveer $13, met een marktkapitalisatie van $77,68 miljoen. Uniboot werd gelanceerd in juli 2023 en deze prestatie toont ook het rijke potentieel van Bitbot als crypto investering.

De indrukwekkende handelsgeschiedenis van zowel Banana Gun als Unibot in de afgelopen negen maanden vond plaats ondanks aanzienlijke inbreuken op de beveiliging, waardoor +90% de waarde van Banana Gun wegvaagde en $560.000 werd gestolen van Unibot. Met de verbeterde focus op beveiliging van Bitbot, gericht op het uitroeien van de dreiging van soortgelijke inbreuken, en een luxe arsenaal met AI trading tools.


Van Uniswap naar Bitbot: Waarom handelaren geïnteresseerd zijn

  • icon-featured

    Featured

Bitbot: Een van de beste crypto investeringen van 2024

Terwijl Banana Gun en Unibot hun rol blijven spelen in de groei van de markt voor crypto trading op Telegram, lijken de baanbrekende non-custodial beveiligingsoplossing en de AI kracht van Bitbot waarschijnlijk nieuwe normen te stellen binnen de sector die concurrenten kunnen volgen.

Op vrijwel dezelfde manier waarop iPods de industrie voor mp3 spelers hebben laten exploderen, is Bitbot, met zijn aantrekkelijke UX (zoals getoond in de nieuwe productdemo) en superieure technologie, naar eigen zeggen klaar om het product te zijn dat de trading bots op Telegram mainstream maakt. Nu de Bitbot presale zich in de fase 12 bevindt ezijn de tokens geprijsd op $0,0171, maar dit zal naarmate de presale vordert stijgen.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment