Veelbelovende crypto lijkt klaar te staan voor sterke stijging

Stefan de Graaf


The Graph (GRT), een protocol voor het indexeren en opvragen van data uit blockchains, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor GRT, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig analyses en livestreams delen.

Technische analyse The Graph (GRT) koers

In de Discord groep van Crypto Insiders kunnen leden verzoeken indienen voor nieuwe analyses van populaire cryptomunten. Daarom hebben de analisten onlangs de volgende analyse van the graph gedeed:

“GRT heeft sinds april een sterke stijging doorgemaakt, met een duidelijk opwaarts patroon van hoger pieken en dalen. We zagen dat de piek van begin april rond de $0,35 werd doorbroken, maar dit bleek slechts een poging om liquiditeit op te halen. Vervolgens is de koers weer flink gedaald.

 

Op dit moment verwachten we dat de liquiditeit van de bodem van medio mei rond de $0,29 wordt opgehaald. Mogelijk vullen we ook de ‘imbalance’ die daaronder ligt, wat de koers in staat stelt om weer met hernieuwde kracht te stijgen.

 

Uiteindelijk richten we ons op het orderblock rond de $0,40 als ons target. Deze beweging zou de opwaartse trend bevestigen en verdere bullish activiteit signaleren. In de Discord groep blijven we dit nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 30 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ChW6Owq6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment