VeChain (VET) staat mogelijk op het punt om met bijna 100% te stijgen

Stefan de Graaf


VeChain (VET), gericht op het transformeren van supply chain management door middel van blockchain-technologie, is het onderwerp van deze analyse. De focus ligt op de koersverwachting voor VET in de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor diegenen die verdere verdieping zoeken of vragen hebben, ons platform organiseert als onderdeel van de Premium ervaring wekelijks meerdere live webinars en livestreams met 1.500 leden Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain maakte, net zoals alle cryptocurrencies, dinsdag een snelle beweging omlaag. De analisten van Crypto Insiders hielden al rekening met een daling en hadden al een groene koopzone getekend.

De koers raakte vervolgens precies deze groene zone en de analisten verwachten vanaf hier weer een sterke stijging. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Premium omgeving:

“VET heeft onlangs een kleine daling gemaakt die de munt rechtstreeks in onze aangegeven groene koopzone bracht, die tussen de $0,035 en $0,04 ligt. Dit was een zone die we op 29 februari hadden uitgelicht.

 

Dankzij deze daling hebben we een kooporder kunnen plaatsen. Nu we een positie hebben ingenomen binnen deze koopzone, kunnen we profiteren van de aankomende stijging.

 

Voor de middellange termijn zien we een groot ‘12345 Elliott Wave’ patroon ontvouwen, waarbij we doelen stellen rond de $0,09. De munt heeft dus nog een flinke weg te gaan in dit opwaartse patroon.”

Datum analyse: 6 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/pEvluiUH/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment