VeChain (VET) koers kan met 100% stijgen vanuit de groene zone

Stefan de Graaf


VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich concentreert op de supply chain management, staat vandaag centraal in onze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.


Ethereum (ETH) veert op en en lijkt koers te zetten richting $5.000

Technische analyse VeChain (VET) koers

VeChain lijkt na zijn recente daling zich klaar te maken voor een sterke stijging. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Het recente dalen van VET is deze keer juist een positief signaal. Het ziet ernaar uit dat we een eerste en tweede wave hebben voltooid, wat op dit moment een heel positief teken is.

 

De daling bracht de koers precies in onze groene koopzone, getekend op basis van de golden pocket van Fibonacci, een gebied waar we vaak veel steun zien. Dit keer was die zone rond de $0,035.

 

Het lijkt erop dat de koers inmiddels mooi stijgt vanuit deze zone. We richten ons nu op het doel van de blauwe zone rond de $0,09. Dat is een stijging van bijna 100% vanaf de huidige prijs. We blijven dus voorlopig positief over de toekomst.”

Datum analyse: 29 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/8pK3EFHb/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 248Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment