Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen

Stefan de Graaf


Recent hebben onze analisten interessante ontwikkelingen ontdekt in de grafieken van zowel THORChain (RUNE) als bitcoin (BTC).

Dit artikel richt zich op deze twee cryptocurrencies. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

THORChain (RUNE) kan met 80% stijgen

RUNE vertoont momenteel positieve signalen. Onze analisten hebben opgemerkt dat de koers onlangs de groene koopzone heeft bereikt, gelegen bij de golden pocket tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, samen met andere belangrijke Fibonacci-niveaus.

Vanuit deze zone hebben we onze positie kunnen versterken en we hebben een aanzienlijke stijging waargenomen. Er vormt nu een 12345 Elliott Wave patroon, en volgens onze analisten is wave 2 afgerond en bereiden we ons voor op wave 3.

Het doel voor deze wave 3 is gesteld op de 161,8% Fibonacci-extensie, wat neerkomt op $10,52. Dat zou een stijging van bijna 80% betekenen vanaf de top van de groene zone. Voor nu blijft het een kwestie van de markt nauwlettend volgen en onze positie goed in de gaten houden.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rQdwlrKg/

Onze analisten maken gebruik van TradingView

Verbeter je handelsstrategieën vandaag nog! TradingView biedt uitgebreide grafieken en indicatoren die je helpen om markten beter te begrijpen. Via deze link ontvang je €15 cadeau en kun je TradingView gratis proberen.

Bitcoin (BTC) kan nieuwe all-time high maken

Bitcoin bevindt zich momenteel in een boeiende fase binnen een Elliott Wave patroon. Onze analisten hebben een 12345 Elliott Wave patroon omhoog geïdentificeerd, wat wijst op een positief signaal. Hierdoor verwachten onze analisten op de langere termijn een vergelijkbaar groot patroon te zien.

Momenteel lijkt de koers echter weerstand te ondervinden rond $71,500. Bitcoin kan bij een volgende poging door deze weerstand breken, maar zal dan waarschijnlijk direct geconfronteerd worden met nieuwe weerstandsniveaus. Dit betreft de rode dynamische trendlijn en de all-time high rond de $74.000.

Desondanks verwachten onze analisten dat de koers uiteindelijk ook door deze niveaus zal breken. Dit zou de weg kunnen openen richting $84.800, wat ons vertrouwen in een verdere stijging van BTC bevestigt. Bitcoin heeft deze maand dus nog veel grond te winnen in de ogen van onze analisten.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FIrjSEtr/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 3.072

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment