Twee populaire crypto die op het punt staan scherpe daling te maken

Stefan de Graaf


De analisten van Crypto Insiders delen in de Premium omgeving meer dan 20 verschillende analyses per week. Deze week vielen vooral de analyses van decentraland (MANA) en fetch.io (FET) op. De analisten voorspellen namelijk dat deze twee munten binnenkort kunnen dalen.

Ben je geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we nu de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met onze experts en meer dan 1.500 leden. Onthoud dat onze analyses bedoeld zijn om je handelsplannen te ondersteunen en geen financieel advies zijn.

Interessante kansen gespot voor decentraland (MANA)

MANA is een interessante munt die we binnen de Premium omgeving goed in de gaten houden. De koers zit op dit moment in de B wave van langdurig ABC Elliott Wave patroon, waarbij de koers zich bevindt binnen de ‘golden pocket’ – het bereik tussen de 50% en 61,8% Fibonacci retracement niveaus.

De verwachting is dat MANA een neerwaartse beweging zal inzetten in de vorm van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon, om zo de C wave te voltooien. Deze neerwaartse trend zou de koers naar de blauwe zone moeten leiden, die tussen de $0,3069 en $0,3737 ligt.

Eenmaal aangekomen in deze zone, anticiperen de analisten op de mogelijkheid van een koersomkeer. De analisten zullen deze ontwikkelingen zorgvuldig blijven monitoren, aangezien een ommekeer potentieel aantrekkelijke kansen kan bieden.

Datum analyse: 17 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2oyFZGD7/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Fetch.io (FET) zal op de korte termijn een daling laten zien

Fetch.io staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling binnen onze Premium omgeving, dankzij de indrukwekkende stijging die het heeft laten zien. Deze trend lijkt over de lange termijn nog even aan te houden, maar de analisten verwacht op de korte termijn een kleine correctie.

Onze analisten hebben namelijk een ‘12345 Elliott Wave’ patroon gespot, dat dient als een derde wave. Dit duidt op een sterke opwaartse beweging waarvan verwacht wordt dat deze piekt in de Fibonacci-cluster tussen de $1,20 en $1,30.

In deze zone verwachten onze analisten dat de koers een korte consolidatiefase zal ingaan en een kleine daling zal maken. Ze verwachten dat de koers richting de $1 gaat om hier vervolgens weer de kracht te zoeken om naar boven te gaan. Dus hoewel de analisten op korte termijn een daling verwachten, blijven optimistisch over de middellange termijn.

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oyNZSNBu/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment