Twee populaire crypto die binnenkort hard kunnen stijgen

Stefan de Graaf


Recent hebben de analisten van Crypto Insiders interessante trends opgemerkt in de cryptomarkt. Dit artikel focust zich op twee specifieke munten: litecoin (LTC) en aave (AAVE). Volgens onze analyses staan beide cryptocurrencies aan de vooravond van een opwaartse beweging in de komende periode.

Ben je geïnteresseerd in meer analyses en details? Voor slechts 1 euro bieden we je 30 dagen toegang tot onze exclusieve Premium omgeving. Hier kun je direct al je vragen stellen aan onze crypto-experts en krijg je toegang tot meer marktinzichten. Onthoud dat onze analisten geen financiële adviseurs zijn.


Aave koers blijft stabiel en optimistisch ondanks dalende markt

Litecoin (LTC) kan sterk stijgen vanuit groene zone

Litecoin trekt op dit moment de aandacht in onze Premium omgeving, omdat de koers zich nog steeds binnen een belangrijke zone bevindt, ondanks recente dalingen.

De analisten hebben opgemerkt dat LTC nog steeds kracht toont, aangezien de koers binnen de groene koopzone standhoudt die zij eerder hadden getekend, tussen $60 en $68.

De analisten verwachten daarom dat de koers van LTC binnenkort aan een forse stijging kan beginnen in de vorm van een 12345 Elliott Wave patroon, wat past binnen de huidige marktbewegingen.

Zolang de koers boven de $57,40 blijft, hebben de analisten een positieve vooruitzicht voor Litecoin, met een mogelijke stijging richting de $92. Echter, als de prijs onder de $57,40 daalt, moeten we alert zijn op mogelijke verdere dalingen.

Datum analyse: 24 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/e8gYBt6Y/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Aave (AAVE) maakt zich klaar voor een opwaartse trend

Ook AAVE wordt momenteel in onze Premium omgeving besproken, gezien de analisten hier een mooie opwaartse beweging verwachten.

Onze analisten benadrukken dat hun visie op AAVE bullish blijft, zolang de koers boven het niveau van $82 blijft. Deze stabiliteit versterkt het vertrouwen in de potentie van de munt.

Recent is een ABC Elliott Wave patroon geïdentificeerd, wat volgens onze analisten duidt op een fase binnen een groter 12345 Elliott Wave patroon. Dit versterkt de verwachting van een opwaartse beweging voor AAVE.

Op de middellange termijn verwachten zij dat de crypto een aanzienlijke stijging kan doormaken, mogelijk tot minstens $140. Hoewel er een kans is op een tijdelijke periode van zijwaartse beweging, blijven de algehele vooruitzichten voor de koers positief. Cruciaal is dat AAVE dan niet onder de $82 zakt.

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lOSZsMXa/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 322Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment