THORChain (RUNE) experts verwachten laatste dip voordat koers stijgt

Stefan de Graaf


THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk dat het mogelijk maakt tussen verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijke meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

Het einde van de daling van de RUNE koers lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“RUNE lijkt zijn grip op de markt te verstevigen na de recente daling. De koers flirt nu met een interessante zone, waarbij de groene box rond het 161,8% Fibonacci-niveau onze aandacht trekt, wat hier net boven de $3 ligt.

 

Dit gebied zou een solide basis kunnen bieden voor RUNE om zijn krachten te verzamelen voor een eventuele stijging. We blijven objectief en wachten op duidelijke signalen van stabilisatie of groei binnen deze zone en zouden het niet gek vinden eerst nog een korte daling te zien naar de groene zone.

 

Een bevestiging van sterkte daar zou ons positief stemmen voor een mogelijke stijging richting en door de 100% Fibonacci-zone. Toch is waakzaamheid geboden, want een neerwaartse doorbraak zou onze kijk aanzienlijk kunnen veranderen.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/u8uvbEo3/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 9Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment