The Sandbox (SAND) stijgt sterk, maar pas op voor deze blauwe zone

Stefan de Graaf


The Sandbox (SAND), een toonaangevend metaverse platform, wordt uitgelicht in deze analyse. We verkennen de koersverwachting van SAND voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor een kleine bijdrage van 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je analyses van 20 andere cryptovaluta kunt vinden en in contact komt met 1.500 actieve leden. Let wel, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse the sandbox (SAND)

SAND leek volgens de vorige analyses sinds begin deze maand een mooi herstel door te maken, maar is deze stijging vol te houden? De analisten van Crypto Insiders deelde hun voorspelling met alle leden uit de Premium omgeving:

“SAND beleeft een opwaartse trend, die naar verwachting nog even zal aanhouden. Toch moeten we voorzichtig blijven, want de kenmerken van deze stijging wijzen op een correctief patroon. Dit betekent dat hoewel de prijs nu stijgt, deze beweging waarschijnlijk niet langdurig zal zijn.

 

We voorspellen dat SAND zich zal bewegen richting de blauwe zone, gelegen tussen $0,54 en $0,59. In dit gebied verwachten we aanzienlijke weerstand te ondervinden, wat naar onze inschatting zal leiden tot een ommekeer en een daling van de koers.

 

Mocht SAND toch sterker blijken dan verwacht, dan kan de daling minder diep zijn dan voorzien, wat ruimte zou bieden voor een hernieuwde opwaartse beweging. Voor nu is het belangrijk om de blauwe zone nauwlettend in de gaten te houden en te anticiperen op de mogelijke daling die daarop kan volgen.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FoqHQgni/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment