The Sandbox (SAND) steeg met 30% in 2 weken

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we een analyse uit de Premium omgeving van the sandbox (SAND), een blockchain-gebaseerd gaming-ecosysteem waar gebruikers interactieve werelden kunnen bouwen. We bekijken de huidige koers van SAND en wat de toekomst in petto heeft.

Voor iedereen die meer wil weten over crypto en technische analyse, is onze Premium omgeving beschikbaar voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1, waar uitgebreidere inzichten en discussies te vinden zijn.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse the sandbox (SAND)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent hun kijk op de SAND koers bijgewerkt en gedeeld met de Premium leden. In deze update gaven ze het volgende aan:

“Na een stevige duik voor SAND, zagen we ook weer een sterke stijging, precies binnen de blauwe zone rond de $0,33 die we eerder al getekend hadden.

 

Het was mooi om te zien hoe SAND vanaf de R2 wekelijkse pivot daalde en vervolgens de maandelijkse pivot point precies raakte.

 

Op dit moment ligt de cruciale zone voor SAND rond de $0,3878. Als we boven dit niveau uitkomen en het als support kunnen houden, dan zouden we mogelijke een verdere opwaartse trend kunnen krijgen.

 

Maar als SAND worstelt om dit belangrijke niveau te doorbreken, dan moeten we ons voorbereiden op de mogelijkheid van nieuwe dieptepunten, mogelijk zelfs onder de $0,3262.

 

We blijven de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden om snel in te kunnen spelen op nieuwe kansen of uitdagingen die zich voordoen.”

Datum analyse: 9 november. Tradingview link : https://www.tradingview.com/x/0RWoMhyy/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment