The Sandbox (SAND) koers staat op de rand van afgrond

Stefan de Graaf


The Sandbox (SAND), geprezen om zijn combinatie van blockchain-technologie met een virtuele wereld, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse. De focus ligt op de koersverwachting van SAND voor de nabije toekomst. Deze analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Met slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar deskundige analisten je te woord staan. Onthoud dat deze analyse bedoeld ter ondersteuning, onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Technische analyse the sandbox (SAND)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe SAND analyse gedeeld. De analisten hebben de volgende marktbewegingen en voorspellingen uitgelicht:

“SAND heeft onlangs een aanzienlijke correctie ondergaan na de recente lokale piek. Interessant is dat we een cluster van 161,8% Fibonacci niveaus zagen, waar al veel weerstand werd verwacht.

 

Onze analyse van de hogere timeframes toont nu de vorming van een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we ons momenteel in de derde wave bevinden. Gezien deze ontwikkeling, verwachten we een verdere daling van SAND richting de $0,39.

 

We houden ook de $0,36 in de gaten, aangezien dit eerder een steunniveau was. Voor een eventueel herstel van SAND is het essentieel dat dit niveau behouden blijft.”

Datum analyse: 7 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/z7zPimGL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment