The Sandbox (SAND) koers nadert piek, correctie verwacht

Stefan de Graaf


The Sandbox (SAND), bekend om zijn virtuele wereld waar gebruikers kunnen creëren, bezitten en verhandelen, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting voor SAND in de nabije toekomst. Je vindt hier een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je dieper duiken in deze materie of heb je vragen? Probeer dan onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar je meer analyses kunt vinden en vragen kunt stellen aan onze specialisten. Deze analyses zijn puur informatief en geen financieel advies.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe analyse van SAND te gedeeld. Dit is wat de analisten hadden te zeggen over de koersrichting van SAND:

“We zien interessante ontwikkelingen bij SAND, die momenteel een opwaarts Elliott Wave patroon volgt, namelijk een 12345 patroon binnen een innerwave C. Dit duidt op een sterke opwaartse trend.

 

Op dit moment zijn we dichtbij een belangrijke fase: we verwachten nog een laatste stijging die SAND net boven de weerstandszone van ongeveer $0,65 kan brengen. Echter, na deze stijging is het waarschijnlijk dat we een correctie zullen zien.

 

Dit komt omdat, volgens onze analyse, het huidige patroon dan voltooid zal zijn. Dus, hoewel we nog een opwaartse beweging verwachten op korte termijn, zien we op de middellange termijn een daling aankomen.”

Datum analyse: 23 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/eIJeUbPz/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView, hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 4Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment