The Sandbox (SAND) beweegt naar cruciale zone waar koers kan omdraaien

Stefan de Graaf


The Sandbox (SAND), bekend om zijn rol in de wereld van digitale kunst en gaming, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor SAND voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onze analyses zijn bedoeld om je te informeren, maar zijn geen financieel advies.

Technische analyse the sandbox (SAND)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe SAND analyse gedeeld. Hierin hebben de analisten de volgende punten besproken:

“SAND volgt keurig de verwachte koers zoals we die hadden aangegeven in onze vorige analyse. Dit leidt ons tot de conclusie dat we nu de laatste neerwaartse wave (wave 5) ingaan. Op de grafiek is duidelijk een 12345 Elliott Wave patroon te zien.

 

We verwachten dat SAND dit patroon zal voortzetten en uiteindelijk zal dalen naar de blauwe steunzone, die zich bevindt tussen $0,3623 en $0,3925. In deze zone anticiperen we op consolidatie en een daaropvolgende stijging.

 

Voor nu blijven we de neerwaartse beweging nauwlettend volgen, maar tegelijkertijd houden we ook de mogelijke kansen in de gaten. We benadrukken dat, hoewel we een verdere daling verwachten, we alert blijven op signalen van omkering om hier zo snel mogelijk op in te springen.”

Datum analyse: 18 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/HsQbybgn/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 9Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment