sterke stijging vanuit groene zone verwacht

Stefan de Graaf


Polkadot (DOT), gewaardeerd om zijn rol in het faciliteren van interoperabiliteit tussen diverse blockchains, is het onderwerp van onze analyse vandaag. De focus ligt op de koersverwachting van DOT voor de komende tijd. In dit artikel vind je een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Als je geïnteresseerd bent in meer details of vragen hebt, bieden we toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar onze analisten klaarstaan om je te helpen. Deze analyse is puur informatief en is geen financieel advies.

Technische analyse polkadot (DOT) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe SOL analyse gepubliceerd in de Premium omgeving. Hierin deelden zijn het volgende:

“Bij DOT zien we een dubbele bodem op de 50% Fibonacci niveau. Dat zorgt ervoor dat we weer naar boven kunnen kijken. Het valt op dat de koers precies in onze groene koopzone op $6,526 omkeerde, waar we onze positie hebben opgebouwd.

 

Na een sterke stijging, anticiperen we nu op een korte correctie richting onze tweede groene koopzone rond de $8,178. Het is mogelijk dat de koers iets onder deze zone zakt, maar we zullen hier overwegen om onze positie verder uit te breiden.

 

Vanuit deze zone verwachten we een hernieuwde stijging, met als doel de $11 en mogelijk zelfs hoger, wat goed zou zijn voor een stijging van in ieder geval 40% vanuit de tweede groene koopzone. De huidige koersontwikkeling van DOT is zeer positief en geeft ons vertrouwen in een aanhoudende stijging.”

Datum analyse: 11 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/1TmDlYPN/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment