Sterke crypto signalen Avalanche (AVAX) suggereren krachtige uitbraak

Stefan de Graaf


Avalanche (AVAX) onderscheidt zich als een razendsnel, schaalbaar blockchain-platform voor gedecentraliseerde applicaties. Deze artikel biedt een inzicht in de prestaties en een vooruitblik op de koersverwachtingen van AVAX. Onthoud: dit is geen financieel advies.

Voor slechts €1 kun je een 30-daagse proefperiode in onze Premium omgeving starten en krijg je toegang tot meer exclusieve analyses, interactie met deskundige analisten en de kans om ervaringen uit te wisselen met andere crypto-enthousiasten.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Enkele dagen geleden deelden de analisten van Crypto Insiders een nieuwe AVAX analyse in de Premium omgeving. Zij zeiden hier het volgende in:

“AVAX toont een sterke opwaartse trend door het vormen van een hogere lokale bodem gevolgd door een hogere piek. Dit vormt een bullish signaal en impliceert dat er mogelijk een stabiele bodem voor AVAX is bereikt.

 

Vanuit een groene koopzone rond de $9 hebben we al een mooie stijging gezien die deze positieve trend onderstreept. We zien nu een leading diagonal patroon vormen, een patroon die ons ook op de middellange termijn positief laat zijn over AVAX.

 

Toch voorzien we op de korte termijn een aanzienlijke correctie in de vorm van een wave 2 van een Elliott Wave patroon. Laat dat geen reden tot zorg zijn: dergelijke correcties bieden vaak uitgelezen kansen om in te stappen.

 

Onze houding blijft dus positief, maar we blijven de ontwikkelingen in de Premium omgeving strak in de gaten houden.”

Avalanche analyse
Datum analyse: 31 oktober. klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om AVAX te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment