Solana (SOL) koers op weg naar $120, maar let op deze valkuil

Stefan de Graaf


Solana (SOL), bekend om zijn transactiesnelheid in de wereld van blockchain, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

In dit artikel presenteren we een technische analyse uit onze Premium omgeving gericht op de koersverwachting van SOL voor de komende periode.

Geïnteresseerd in meer inzichten of heb je specifieke vragen? Voor een bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Onthoud dat dit geen financieel advies is.

Technische analyse solana (SOL) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe SOL analyse gedeeld. De analisten hebben de volgende marktbewegingen uitgelicht:

“SOL heeft in de afgelopen weken de beweging laten zien die wij hadden voorspeld. We blijven positief over de lange termijn vooruitzichten van SOL, hoewel we rekening houden met de mogelijkheid van een significante correctie op weg naar boven.

 

Momenteel voorspellen we een stijging van SOL richting de $120. Na het bereiken van dit niveau, verwachten we echter een terugval naar ongeveer $80. Deze beweging zou passen binnen een correctief Elliott Wave patroon.

 

Het is belangrijk om het invalidatieniveau van $67 in de gaten te houden. Een daling onder dit niveau zou kunnen duiden op een diepere correctie dan aanvankelijk verwacht.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qqYNMIxq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment