Solana (SOL) kan snel zijn indrukwekkende stijging voortzetten

Stefan de Graaf


Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid en efficiëntie, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig analyses en live-streams worden gedeeld.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana was sterk gestegen vanuit de groene koopzone. Toch liep de stijging niet helemaal als verwacht, maar de analisten blijven positief. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

“SOL is sterk gestegen vanuit de groene koopzone die we tussen de $106 en $143 hadden getekend. Er is echter een kleine knik in de kabel gekomen met betrekking tot SOL; we hadden verwacht dat de prijs iets hoger zou uitkomen voordat de correctie zou beginnen.

 

Desondanks zijn er geen verdere indicaties dat de prijs richting het zuiden zal trekken. Op dit moment is het belangrijk voor SOL om de $183 te breken en vanuit die regio verder te stijgen. We zien momenteel een 12345 Elliott Wave patroon vormen met als volgende doel de $204.

 

De opwaartse trend blijft intact en we houden onze positie nauwlettend in de gaten. In de Discord omgeving blijven we de koers nauw volgen zodat we eventuele correcties kunnen benutten voor verdere aankopen.”

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4kbXDvjV/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment