Solana (SOL) begint stijging richting zijn all-time high van $260

Stefan de Graaf


Solana (SOL), met zijn razendsnelle blockchain, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We verkennen de koersverwachting van SOL op de korte tot middellange termijn met een analyse uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en live-streams gehouden.

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana stevent af op zijn all-time high die op 6 november 2021 is gezet op $260. De analisten hebben daarom een nieuwe analyse gedeeld voor de crypto. Zij zeiden hierover het volgende:

“Voor SOL is de situatie niet veranderd. We hebben een nieuwe positie kunnen innemen rond de $90 in de groene zone en genieten momenteel van de stijging. We verwachten dat de koers richting de all-time high zal bewegen, waar we weerstand verwachten.

 

We hebben die prijszone daarom met een blauwe kleur aangeduid. Momenteel lijkt het erop dat de koers middenin een groot ‘12345 Elliott Wave’ patroon zit, met de verwachting dat de piek van de derde wave rond de $260 zal liggen.

 

Vanaf dat punt anticiperen we op een korte correctie om de vierde wave van het patroon te vormen. Hoe diep deze daling zal zijn, hangt af van de omvang van de voorafgaande stijging.”

Datum analyse: 17 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vN4TCvob/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment