Solana en bitcoin prijsverwachting: gaat SOL naar $363?

Stefan de Graaf


In mijn nieuwste video op mijn YouTube-kanaal deel ik belangrijke inzichten over de cryptocurrency-markt, met de nadruk op bitcoin (BTC) en solana (SOL). Ik vertel over een mogelijke 400% stijging van ethereum-rivaal solana, op korte termijn. Ook werp ik een blik op bitcoin en bespreek ik bearish signalen.


Bitcoin koers houdt stand, cardano weer voorzichtig in de plus

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Bitcoin analyse toont mogelijke correctie

De bitcoin-analyse toont zorgen over een mogelijke correctie. Toch blijf ik optimistisch met prijsdoelen zoals $44,500 en $48,000. Vervolgens schakel ik over naar altcoins, waarbij solana in de schijnwerpers staat. Ik bespreek een externe analist die suggereert dat solana’s dominantie zou kunnen stijgen naar 3%, wat gunstig is voor groei.

Een diepere duik in solana onthult de voorspelling van de crypto-analist: als de totale marktkapitalisatie $5 biljoen bereikt en solana’s dominantie 3% is, zou de prijs van solana $363 kunnen bedragen Dat zou een mogelijke stijging van 400% inhouden. Ik wijs op interessante instapmomenten voor zoekende investeerders.

Naast solana en bitcoin analyseer ik ook twee opkomende toppers: BONK en Celestia $TIA. Deze twee munten zijn de laatste tijd erg hard gestegen. Ondanks de daling van grote munten als bitcoin, stijgen de twee met tientallen procenten.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment