Shiba inu (SHIB) koers voorspelt krachtige beweging uit groene zone

Stefan de Graaf


Shiba Inu (SHIB), een cryptomunt die aanvankelijk als een grap begon maar snel uitgroeide tot een populair handelsinstrument, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor SHIB, met een analyse uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en livestreams worden hier als eerst gedeeld.

Dogecoin (DOGE) stijging verwacht: experts letten op deze prijzen

Dogecoin (DOGE) stijging verwacht: experts letten op deze prijzen

Technische analyse shiba inu (SHIB) koers

Shiba inu heeft in de periode dat de memecoins erg populair waren, veel terrein gewonnen, maar dat zwakte ook weer snel af. De koers lijkt nu toch een solide basis te vormen in voorbereiding op een stijging. Onze analisten zeiden onlangs  hierover het volgende in de Discord groep:

“SHIB bevindt zich momenteel in een consolidatiefase. We zien dat de koers zich in een groene koopzone tussen $0,00002618 en $0,00002553 bevindt, wat overeenkomt met het 50% Fibonacci-niveau. Dit is een cruciaal niveau dat we nauwlettend in de gaten houden.

 

De koers heeft steun gevonden in de blauwe zone tussen $0,00001994 en $0,00002157, omdat hier een orderblock ligt. Deze zone is meerdere keren getest en telkens is de koers eruit gestegen. De groene zone wordt tot nu toe goed gerespecteerd en vanuit hier lijkt SHIB ook te gaan stijgen.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch en verwachten we dat SHIB verder zal stijgen. We verwachten uitdinelijk een stijging richting $0,00003647, wat het 23,6% Fibonacci-niveau is.”

Datum analyse: 21 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9SfcVSDP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment