Shiba Inu naar $1 & Iedereen krijgt 1 miljoen $SHIB gratis

Stefan de Graaf


Nu BTC weer de $50.000 heeft aangetikt lijkt het er toch wel erg sterk op dat de crypto markt officieel de brute cryptowinter heeft overwonnen. Met hernieuwd optimisme en de hoop op een bullmarkt in het vooruitzicht, is het tijd om een van de top performers van de laatste bullmarkt van de cryptomarkt te bekijken: Shiba Inu (SHIB). Velen verwachten dat de SHIB weer hard kan gaan stijgen, maar is het realistisch om te denken dat Shiba Inu de $1 kan bereiken?

Heb jij nog geen SHIB tokens en wil jij optimaal voorbereid zijn op de aankomende bullmarkt? De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct geeft nu 1 miljoen SHIB-tokens gratis weg!

De transformatie van Shiba Inu

In tegenstelling tot de vorige bullmarkt, waar Shiba Inu’s prijsstijging voornamelijk door speculatie werd gedreven zonder unieke functies of use cases, hebben de ontwikkelaars van Shiba Inu de afgelopen twee jaar hard gewerkt om de munt meer nut te geven. Vandaag de dag kunnen Shiba Inu-houders de token gebruiken voor yield farming, het kopen en verkopen van non-fungible tokens (NFT’s), en verschillende andere toepassingen die deel uitmaken van de decentralized finance (DeFi) economie. Er zijn zelfs ambitieuze plannen om een Shiba Inu-gebaseerde metaverse te lanceren.

Ondanks deze inspanningen om Shiba Inu te transformeren van een meme coin naar een serieuzer cryptoproject, blijft de gigantische voorraad van de munt een aanzienlijke uitdaging. Met meer dan 589 biljoen (!) Shiba Inu tokens in omloop, probeerde een nieuw geïntroduceerd burning-mechanisme de voorraad in te perken. Meer dan 410 biljoen tokens zijn verbrand sinds de lancering van het mechanisme in april 2022, wat neerkomt op ongeveer 41% van de oorspronkelijke voorraad.

De weg naar $1: een onhaalbare droom?

Het vooruitzicht voor Shiba Inu om $1 te bereiken lijkt vrijwel onmogelijk. Om dit doel te bereiken, zou de token met een verbijsterende 9.816.570% moeten stijgen. Zelfs voor een cryptocurrency die eerder enorme sprongen heeft gemaakt, lijkt een dergelijke stijging onwaarschijnlijk. Als Shiba Inu $1 per token zou bereiken, zou het niet alleen de meest waardevolle cryptocurrency worden, maar ook meer waard zijn dan de gehele wereldeconomie. Het bereiken van $1 zou in feite het trotseren van de zwaartekracht betekenen; een scenario dat simpelweg niet haalbaar is.

Hoewel de $1 dus zo goed als zeker buiten bereik is, wil dat niet zeggen dat SHIB geen mooie toekomst tegemoet kan gaan. Sterker nog, velen verwachten dat Shiba Inu zichzelf vroeg of laat weer in de schijnwerpers kan gaan zetten. De vorige all-time high is vanaf nu nog 830% stijgen, en hoewel dat ook een uitdaging is, is dit zeker niet onmogelijk.

Wat de SHIB koers ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 1 miljoen SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen. Een betere manier om te beginnen met het investeren in de meme-coin is er niet.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij AnycoinDirect, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Deze actie is enkel en alleen vandaag geldig! Wees er dus snel bij en neem je 1 miljoen SHIB tokens zo snel mogelijk in ontvangst!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment