Shiba Inu lanceert nieuwe update voor gebruikers

Stefan de Graaf


De afgelopen week was voor Shiba Inu (SHIB) niet zo  enerverend met een stijging van maar 1% in de laatste 7 dagen. Desondanks blijft het netwerk zich doorontwikkelen en heeft het de SHIB Name Service (SNS) geïntroduceerd op zijn Shibarium Layer-2 netwerk.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Shiba Inu update

De aankondiging werd publiekelijk gemaakt op de officiële website van het project. SNS maakt het mogelijk voor gebruikers om hun lange en complexe blockchain adressen te vervangen door eenvoudiger te onthouden domeinnamen. Dit is vergelijkbaar met hoe het internet Domain Name System (DNS) werkt, waarbij makkelijk te onthouden domeinnamen zoals “crypto-insiders.com” worden gebruikt in plaats van IP-adressen. De dienst is vergelijkbaar met de Ethereum Name Service (ENS).

Gebruikers kunnen een .SHIB  domeinnaam registreren op name.shib.io tegen betaling in Bone ShibaSwap (BONE) tokens Het zijn dezelfde tokens die ook gebruikt worden voor stemmen op nieuwe voorstellen en voor het betalen van transactiekosten op het Shibarium netwerk. SNS is een stap in de richting van een groter decentraal identiteitsschema, waardoor gebruikers meer controle krijgen over hun online identiteit en hoe deze wordt gebruikt en gedeeld.

Het biedt gebruikers de mogelijkheid om hun identiteit en bijbehorende gegevens te beheersen op een gedecentraliseerde manier, wat hen beschermt tegen identiteitsdiefstal en fraude, en tegelijkertijd privacy en veiligheid bevordert.

Shiba Inu blijft innoveren

Naast de nieuwe SNS functionaliteit onthulde het netwerk onlangs ook de Shiba Hub app en is het mogelijk energierekeningen in Texas te betalen met de token. Daarnaast is het ook mogelijk om freelancers met BONE te betalen via het Labor. De ontwikkelingen wijzen op een groeiende adoptie van de tokens binnen en buiten het Shiba Inu-ecosysteem. Grotere adoptie kan de vraag verhogen, wat potentieel een opwaartse druk op de prijs zou kunnen uitoefenen.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment