Ripple’s XRP klaar voor grote sprong? Koersdoel van $0,9 in zicht

Stefan de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is de focus van onze analyse vandaag.

We belichten de koersverwachting voor XRP, met een analyse analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers beweegt al een tijdje voornamelijk zijwaarts, maar daar kan binnenkort eindelijk verandering inkomen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘’Ondanks de zijwaartse beweging van XRP, blijven we optimistisch over de toekomst en verwachten we dat XRP een opwaartse beweging kan maken richting $0,9. Deze verwachting hangt sterk af van het vermogen van de koers om een belangrijke verandering in de marktstructuur te realiseren.

 

Een essentiële stap in deze richting is het doorbreken van de recente high van $0,668. Dit punt markeert de top van de laatste neerwaartse trend en is een kritiek niveau om te overwinnen. Nét onder deze high ligt een significante weerstandszone. Het succesvol doorbreken hiervan zou een sterke indicatie zijn dat XRP op weg is naar hogere prijzen.

 

Bij het doorbreken van deze belangrijke weerstand en de high van $0,668, wordt de weg geopend naar de ‘blauwe box’ rond $0,9. Onze analyse wijst dus op een potentiële opwaartse trend voor XRP, mits de markt de nodige stappen zet om de bestaande weerstanden te overwinnen.’’

 

Datum analyse: 4 april. Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/rO2RTeJA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment