Ripple (XRP) koersdaling op komst, waarschuwen experts

Stefan de Graaf


Dit artikel presenteert een analyse van ripple (XRP), direct afkomstig uit onze Premium omgeving. We kijken naar de technische factoren die invloed hebben op de koers van XRP en bieden inzichten die waardevol kunnen zijn voor jouw investeringsstrategie.

Profiteer van meer analyses en een interactieve community door je voor slechts 1 euro aan te melden voor onze Premium omgeving, en geniet 30 dagen van exclusieve content. Onze analyses dienen als informatieve bron en zijn geen financieel advies.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe XRP analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Deze recente analyse focust zich op de volgende belangrijke punten:

“We staan aan de vooravond van een bearish fase voor XRP. De munt heeft aanzienlijke weerstand ondervonden in de grotere blauwe zone, die zich uitstrekt van $0,682 tot $0,753.

 

Na twee afwijzingen in dit gebied, lijkt de markt ons een duidelijk signaal te geven. Op de kortere termijn verwachten we desondanks eerst een opwaartse correctie richting $0,6376 en $0,6596.

 

Echter, de verwachting is dat deze stijging kortstondig zal zijn en zal leiden tot een nieuwe afwijzing, gevolgd door een verdere daling. We houden de niveaus $0,3182 en $0,411 nauwlettend in de gaten als mogelijke steunpunten.”

Datum analyse: 16 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TV5IedDj/

Advertisement

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment