Ripple (XRP) bij cruciale weerstand, welke richting kiest de koers?

Stefan de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is het onderwerp van deze analyse.

We belichten de koersverwachting voor XRP met een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen zowel leden als experts regelmatig hun visies over de toekomst van koersen.

Technische analyse XRP koers

De XRP koers heeft moeite om een cruciale weerstandszone te breken. Dat kan bepalend zijn voor de toekomstige richting van de koers, legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

XRP ondervindt momenteel moeilijkheden bij het inzetten van een herstel, doordat het herhaaldelijk tegen een sterke weerstandszone aanloopt bij $0,546.

 

Dit niveau is cruciaal; een succesvolle doorbraak en een daaropvolgende bevestiging van dit niveau als nieuwe steun zou essentieel zijn voor XRP om verdere stijgingen te realiseren. Het effectief overstijgen van deze grens zou een belangrijk bullish signaal zijn.

 

Aan de andere kant, als XRP er niet in slaagt om deze weerstand te doorbreken, dan bestaat de kans dat de koers verder kan dalen richting $0,45. Deze ontwikkeling is cruciaal voor de nabije toekomst van XRP, omdat ze de richting van de munt zullen bepalen. In de Discord groep blijven we dit goed in de gaten houden.

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/xGjKjM6G/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment