Ripple scoort weer een overwinning, InQubeta presale doet goede zaken

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De voortdurende juridische strijd tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple (XRP) lijkt zijn einde te naderen. Naar verluidt wil de SEC een schikking van $770 miljoen. Maar volgens John Deaton, een pro-Ripple advocaat, zou de rechtszaak kunnen worden geschikt voor $ 20 miljoen of minder. Deze recente ontwikkeling is geprezen als een overwinning voor XRP, nu de SEC de handdoek in de ring lijkt te gooien. Betekent dit dat er een XRP-rally aankomt? Dat is zeer waarschijnlijk.

Ondertussen is de InQubeta presale, een project dat blockchain en AI combineert, het praatje van de cryptogemeenschap geworden na het ophalen van meer dan $4,5 miljoen.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

InQubeta (QUBE): Het praatje van de cryptogemeenschap

InQubeta (QUBE) is naar eigen zeggen opgeklommen tot de beste ICO in de cryptoruimte. Het passeerde onlangs de mijlpaal van $4,5 miljoen aan fondsen en heeft nog meer momentum verzameld waardoor het het gespreksonderwerp van de cryptogemeenschap is geworden. Naar onze mening verdient de ICO alle hype die het momenteel ervaart en is het gepositioneerd als een uitstekende ICO (initial coin offering).

Waarom is er zoveel ophef over dit project? Om te beginnen is het een combinatie van AI en blockchaintechnologie. InQubeta wil de AI-industrie een nieuwe vorm geven, met name het aspect van geld inzamelen. En dat niet alleen. Het wil de AI-markt ook toegankelijk maken door gebruik te maken van NFT-technologie en een fractioneel investeringsmodel.

Dit project bevindt zich nog in de beginfase, ronde 5, en kost slechts $0,0161 per token. Als je je wilt aansluiten bij deze groeiende gemeenschap, volg dan gewoon de onderstaande link.

Ripple (XRP): naderende overwinning op de SEC

De juridische strijd tussen de SEC en Ripple (XRP) lijkt zijn einde te naderen. In 2020 werd Ripple door de toezichthouder beschuldigd van het ophalen van meer dan $3,1 miljard aan niet-geregistreerde effecten, wat leidde tot een lange juridische strijd. Nu de rechtszaak blijkbaar in de laatste fase is, heeft Ripple het meeste voordeel gehad. Het won verschillende gevechten tegen de SEC, waaronder de gedeeltelijke overwinning dat de verkoop van XRP op beurzen niet als effect werd beschouwd.

De recente ontwikkeling laat verder zien dat de SEC misschien toch geen solide zaak heeft tegen XRP. Volgens berichten overweegt de toezichthouder een schikking van $770 miljoen, wat door velen een “verliezerszet” wordt genoemd. Ondertussen geloven belangrijke spelers zoals John Deaton, een pro-Ripple advocaat, dat het bedrijf de rechtszaak zou kunnen schikken voor slechts $20 miljoen of minder, wat een belangrijke juridische overwinning voor Ripple zou zijn.

Deze ontwikkeling heeft opwinding veroorzaakt binnen de cryptogemeenschap, waardoor XRP in prijs is gestegen. Op dit moment is XRP gepositioneerd als een van de beste munten om in te investeren, omdat het waarschijnlijk omhoog zal schieten na de aanstaande overwinning tegen de SEC.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Conclusie

XRP en InQubeta worden gezien als de beste cryptomunten om op dit moment te kopen. Aan de ene kant is de aanhoudende juridische strijd tussen XRP en de SEC bijna voorbij. Aan de andere kant is InQubeta een geavanceerd project.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment