Quant (QNT) koers beoogt stijging van 43% vanuit blauwe steunzone

Stefan de Graaf


Quant (QNT), de drijvende kracht achter het Overledger-netwerk, staat vandaag in de schijnwerpers. Onze focus ligt op de koersverwachting voor QNT voor de nabije toekomst met technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je na het lezen meer inzicht of heb je vragen? Met slechts 1 euro kun je 30 dagen toegang verkrijgen tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks vragen kunt stellen aan onze analisten. Houd er rekening mee dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse quant (QNT)

De analisten van Crypto Insiders hebben al een langere tijd een omkeerzone gespot voor QNT, waar de koers inmiddels zeer dichtbij is. De analisten zeiden hier onlangs het volgende over in de Premium omgeving:

“Bij QNT hebben we gezien dat de koers zich in een duidelijke neerwaartse trend bewoog, met verschillende 12345 Elliott Wave patronen die elkaar opvolgden. Nu lijkt het hoofdpatroon af te ronden. We verwachten dat de daling zal stoppen ergens tussen $90 en $99, een gebied dat overeenkomt met specifieke Fibonacci niveaus, namelijk tussen 127,2% en 161,8%.

 

Vanaf dat punt voorzien we een aanzienlijke stijging, waarbij we mikken op een koers rond de $130 voor de middellange termijn. Dit zou betekenen dat QNT met ongeveer 43% kan stijgen vanuit de huidige steunzone.

 

Deze analyse baseert zich op de structuur van de marktbewegingen en biedt een kans voor ons om ons voor te bereiden op de komende trend. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen in de Premium omgeving om op het juiste moment actie te kunnen ondernemen.”

Datum analyse: 3 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/G8DonNiH/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment