Quant (QNT) begint aan sterk herstel en kan snel stijgen naar $169

Stefan de Graaf


Quant (QNT), gericht op het verbinden van verschillende blockchains door middel van zijn unieke Overledger netwerk, vormt de basis van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van QNT voor de nabije toekomst, met inzichten rechtstreeks uit onze Discord community. In deze groep delen we wekelijks meer dan 20 analyses en organiseren we regelmatig live-streams om onze leden op de hoogte te houden.

Technische analyse quant (QNT) koers

QNT heeft een flinke correctie gemaakt in het begin van het jaar, maar is sinds eind februari weer kracht aan het opbouwen. Dat betekent dat de koers weer sterk kan stijgen, zeiden de analisten onlangs in de Discord omgeving:

“QNT laat op de lange termijn een correctief WXY Elliott Wave patroon zien. De stijging tot en met december 2023 vormde de W-wave, de daling vanaf het begin van het jaar de X-wave, en nu verwachten we een stevige stijging voor de laatste Y-golf.

 

Op dit moment zijn er een paar sleutelniveaus die we in de gaten houden. Allereerst moeten we het niveau rond $122 doorbreken. Als we ook $128 kunnen terugwinnen, zou dat een extra sterk teken zijn en kunnen we mogelijk opklimmen naar ons doel van $169.

 

Daarom blijven we positief over de toekomst van deze cryptocurrency.”

Datum analyse: 6 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/fMLIennP/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 49Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment