Polygon (MATIC) koerspatroon onthult volgende trend

Stefan de Graaf


In dit artikel richten we ons op polygon (MATIC), een veelbesproken crypto in onze Premium omgeving. We verkennen de recente koersbewegingen en kijken wat deze kunnen betekenen voor de toekomst. Deze analyse is gemaakt voor leden die hun investeringsstrategie willen aanscherpen.

Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: probeer onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor een maand. Houd in gedachten dat onze analyses slechts informatief zijn en geen financieel advies zijn.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

In de Premium omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs een nieuwe MATIC analyse gedeeld. De analisten brachten de volgende punten naar voren:

“Sinds eind vorige maand is MATIC sterk gestegen, waarbij de piek van $0,93 precies tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus lag.

 

De huidige marktbewegingen wijzen echter op een neerwaartse trend, die zich vormt als wave 2 binnen een 12345 Elliott Wave patroon. Op basis van onze analyse verwachten wij dat de koers een belangrijk punt zal bereiken bij het cluster van de twee 61,8% Fibonacci-niveaus.

 

Dit zou een cruciaal moment kunnen zijn voor MATIC. Wij geloven dat, na het bereiken van dit punt, de weg weer vrij is voor een hernieuwde opwaartse beweging.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WeoYyVqs/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment