Polygon investeert miljoenen in eigen netwerk: bullish?

Stefan de Graaf


Ook Polygon (MATIC) zit de afgelopen tijd in de lift. In de afgelopen 24 uur is de digitale munt met meer dan 20% gestegen. Polygon Labs, het bedrijf achter de succesvolle Layer-2 van Ethereum (ETH), gaat een project herintroduceren. Het gaat om Polygon Village, wat een platform is om ontwikkelaars in het ecosysteem subsidies, netwerkmogelijkheden en mentorschap te bieden.


­čôł Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Polygon netwerk investeert hard

Met de herintroductie van Het initiatief wordt er een aanzienlijk bedrag vrijgemaakt. Het gaat om 110 miljoen MATIC. Met de huidige koers vertegenwoordigt dit een waarde van bijna $90 miljoen, een significante investering dus. Door aanzienlijke middelen beschikbaar te stellen voor ontwikkelaars, stimuleert Polygon hopelijk in de korte termijn voor innovatie en groei binnen zijn ecosysteem. Op termijn zal dit leiden tot nieuwe en verbeterde toepassingen, wat de bruikbaarheid van het Polygon platform zal vergroten.

Projecten in elke ontwikkelingsfase zijn welkom om subsidies aan te vragen bij Polygon Labs. Het spectrum van projecten dat het bedrijf toelaat strekt zich uit van gedecentraliseerde financi├źle (DeFi) projecten tot innovatieve blockchain games. Polygon Labs streeft ernaar een breed scala aan projecten te ondersteunen, met als doel zo veel mogelijk gebruikers aan te spreken.

Nieuwe POL token in aantocht

Een deel van die innovaties hebben we al vorige maand kunnen zien. Zo heeft Polygon Labs een nieuwe token geïntroduceerd, genaamd Polygon (POL). Deze zal uiteindelijke de bestaande MATIC token vervangen. De ontwikkelingen zijn een sleutelmoment in het uitrollen van Polygon 2.0, een uitgebreide roadmap die gericht is op de versterking van het Polygon ecosysteem. De toekomstplannen omvatten de lancering van een nieuwe staking laag, een upgrade naar de zkEVM layer-2 technologie, en de creatie van een gedeeld liquiditeits protocol.

Voorlopig blijft MATIC de primaire token voor staking en transactiekosten in het Polygon-netwerk. Gebruikers en ontwikkelaars hoeven hun MATIC-tokens nog niet in te wisselen voor POL. De nieuwe token biedt diverse geavanceerde functies en gebruikers krijgen vier jaar om hun MATIC om te zetten via een speciaal ontworpen smart contract.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment