Polkadot (DOT) in opkomst: verdere opwaartse trend verwacht

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we een analyse van polkadot (DOT), rechtstreeks uit onze Premium omgeving. We belichten de huidige marktsituatie en de potentiële richtingen waarin DOT zich kan bewegen. Deze analyse, gericht op technische aspecten, is ontworpen om leden te helpen zonder het al te complex te maken.

Meld je nu aan met onze speciale aanbieding: krijg voor slechts 1 euro 30 dagen toegang tot meer premium analyses. Belangrijk: onze inhoud dient als informatie en is geen financieel advies.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse polkadot (DOT) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe DOT analyse gedeeld in de Premium omgeving. Zij belichten de volgende aspecten:

“We hebben een opmerkelijke stijging waargenomen sinds het begin van de maand voor polkadot. Dit duidt op verdere bullish momentum. Interessant is dat we binnen deze stijging een 12345 Elliott Wave patroon herkennen als innerwave 3 van een groter, gelijksoortig patroon.

 

Deze formatie versterkt onze verwachting van een aanhoudende opwaartse trend. We richten ons nu op een eerste doel van $7,5, waarna we een korte correctie verwachten. Cruciaal voor ons handelsplan is het vinden van steun in de eerste blauwe zone rond de $7,24, het 161,8% Fibonacci-niveau.

 

Dit zou een solide basis vormen voor een verdere stijging. Op de middellange termijn blijven wij bullish. We anticiperen dat, na het vinden van steun, DOT klaar is om verder te stijgen.”

Datum analyse: 9 december.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 228Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment