PEPE stijgt +40%, handelsvolume explodeert

Stefan de Graaf


Hét grote bitcoin nieuws is op dit moment natuurlijk de gigantische rally van de afgelopen dagen. Veel altcoins profiteren van deze monsterrally. In Crypto Radar bekijken we de grootste stijgers en dalers van dit moment. Tussen de altcoins zijn namelijk een aantal opvallende stijgers te vinden.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

Blik op de cryptomarkt

Maar eerst een korte blik op de markt.

  • Bitcoin (BTC) is op dit moment gemiddeld over alle cryptobeurzen $56.866 waard. Op de Nederlandse beurs Bitvavo is bitcoin 52.446 euro waard. Dat is bijna 11% hoger dan 24 uur geleden.
  • Alle cryptocurrencies bij elkaar zijn $2,13 biljoen waard. Dat is 6,7% meer dan 24 uur geleden.
  • Het handelsvolume bedroeg de afgelopen 24 uur $108 miljard. Dat is een stijging van 111%.

De grootste stijgers: PEPE in de spotlight

Bij de altcoins valt vooral PEPE op, de memecoin met Pepe de kikker als mascotte. De nummer 97 van de markt is flink uitgebroken en staat zelfs 41% in de plus ten opzichte van gisteren. De afgelopen 7 dagen steeg PEPE met 72% in waarde.

Tussen top 20 coins is dogecoin (DOGE), een andere memecoin, een uitblinker. DOGE staat 12,5% in de plus en profiteert dus flink van het positieve momentum op de markt.

De hardste stijger van de top 20 is bitcoin cash (BCH), het kleine broertje van bitcoin. BCH staat 16% in de plus en is nu $307 waard.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto

De grootste dalers: Nauwelijks rode cijfers

Op dagen als deze is het lijstje met grootste dalers meestal kort. Kijken we naar de top 20 grootste cryptocurrencies dan zijn daar op dit moment geen dalers te vinden.

Zoomen we uit dan is flare (FLR), de nummer 53 van de markt, te vinden. De altcoin daalde de afgelopen 24 uur met 4% in waarde. nummer 67 Synthetix (SNX) staat 3% in het rood.

Tot slot kleurt worldcoin (WLD) rood met een daling van 3%.


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om met crypto zoals bitcoin of ethereum te handelen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment