Onze strategie in een onzekere situatie

Stefan de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en grootste cryptocurrency, vormt de basis van onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor bitcoin voor de nabije toekomst. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je specifieke vragen? Voor een kleine bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar experts klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Onze analyse is bedoeld ter ondersteuning en is geen financieel advies.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe BTC analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Recent heeft de BTC chart de markt in beide richtingen laten uitstoppen, wat leidt tot een mate van onzekerheid voor de toekomst van de koers. Wij kiezen daarom ervoor om af te wachten. We willen pas weer handelen zodra de koers een duidelijke richting kiest.

 

We zijn specifiek op zoek naar twee belangrijke prijspunten. Aan de positieve kant, als BTC de $45.927 doorbreekt, verwachten we verdere stijgingen. Echter, als de koers onder de $38.200 zakt, voorzien we een toename van verkoopdruk op bitcoin. Dit zijn de cruciale niveaus die we in de gaten houden voor onze volgende stappen.

 

Daarnaast anticiperen we dat de volatiliteit waarschijnlijk zal toenemen zodra er meer nieuws beschikbaar komt over de ETF’s. Dit kan een significante invloed hebben op de koersbewegingen van BTC. We blijven alert en zullen jullie voorzien van updates in de Premium omgeving zodra de situatie zich ontwikkelt.”

Datum analyse: 8 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5jFVGpN5/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment