onze nieuwste koersverwachtingen voor XRP

Stefan de Graaf


In dit artikel delen we een Ripple (XRP) analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving. We belichten door middel van technische analyse de status van XRP en delen hiermee een koersverwachting voor de nabije toekomst.

Zoek je meer analyses of heb je vragen, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te proberen voor 30 dagen. In deze omgeving vind je uitgebreidere analyses en een community van gelijkgestemden. Let wel, hoewel onze analyses zorgvuldig zijn samengesteld, bieden ze geen garanties.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis

Technische analyse ripple (XRP) koers

De marktbewegingen van XRP zijn niet onopgemerkt gebleven. De analisten van Crypto Insiders hebben daarom hun onlangs een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving:

“Momenteel zit XRP in een spannende fase. We zien dat er een uitbraak naar boven heeft plaatsgevonden en de koers is nu in een opvallende zone beland.

 

Op de grafiek is duidelijk te zien dat XRP de blauwe zone test. Wat eerst als weerstand fungeerde, lijkt nu steun te worden.

 

We zijn van mening dat er een goede kans is dat de koers opnieuw de grijze zone zal opzoeken. Mocht de koers deze grijze zone bij de $0,638 passeren, dan zou dit wel eens een signaal kunnen zijn voor verdere groei naar het $0,712 niveau.

 

Maar we blijven alert: als de trend bij de $0,638 momentum afneemt, dan zou de koers wel eens sneller dan verwacht terug kunnen zakken naar de $0,53.”

XRP analyse
Datum analyse: 31 oktober. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om [COIN] te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment