Onze Avalanche (AVAX) strategie en verwachting voor de nabije toekomst

Stefan de Graaf


Avalanche (AVAX) valt op door zijn unieke consensusmechanisme en is het onderwerp van deze analyse. Dit artikel biedt een vooruitblik op de koersverwachting van AVAX met inzichten uit onze Premium omgeving.

Abonnees van Premium hebben toegang tot meerdere wekelijks livestreams, essentieel voor het bijblijven met de laatste trends en strategieën. Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot deze omgeving, waar je ook kunt leren van de ervaringen van 1500+ andere leden. Deze analyse is puur ter ondersteuning, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al langere tijd erg positief over de koers van AVAX. Zo blijkt ook uit hun nieuwste analyse van de crypto. Zij zeiden het volgende tegen alle leden uit de Premium omgeving:

“In onze recente analyse hadden we een interessante koopzone geïdentificeerd voor AVAX, gelegen tussen de $35 en $36. Deze zone heeft al twee keer de aandacht getrokken door er precies op te reageren.

 

We zien momenteel een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de koersontwikkeling, waarbij we nu middenin de derde wave zitten, die de koers aanzienlijk heeft doen stijgen. Dit komt doordat de derde wave bekendstaat als de krachtigste wave binnen het Elliott Wave patroon. Hoewel we binnenkort een kleine correctie verwachten als onderdeel van de vierde wave, is ons plan om onze positie nog niet te verkopen.

 

We willen wachten tot de vijfde en laatste wave is voltooid. De exacte eindbestemming van deze wave kunnen we pas met meer zekerheid voorspellen nadat de vierde wave is afgerond. Zodra we een duidelijker beeld, zullen we deze informatie direct delen in onze Premium omgeving.”

Datum analyse: 14 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/0lnACHLk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment