Nu direct crypto kopen en ruilen via Ledger door nieuwe samenwerking

Stefan de Graaf


Het dagelijkse gebruik van crypto wordt steeds populairder. Platforms die deze digitale activa makkelijk toegankelijk maken, worden gewaardeerd door zowel ervaren als beginnende gebruikers. Ledger is een van deze bedrijven. Ze zijn bekend van de hardware wallets die gebruikers helpen hun cryptocurrencies veilig op te slaan.

Onlangs hebben zij een nieuwe stap gezet om het gebruik van digitale valuta’s te vereenvoudigen. Via hun platform Ledger Live zullen gebruikers nu toegang hebben tot crypto swap en instant buy diensten, aangedreven door MoonPay.


Crypto verbieden? Niet mogelijk – deze beurs voor iedereen toegankelijk

  • icon-walletsexchanges

    Wallets en Exchanges

Ledger Live komt met nieuwe cryptofuncties

Ledger Live kondigde aan dat het nu MoonPay heeft geïntegreerd om gebruikers in staat te stellen naadloos crypto’s te ruilen en direct aan te schaffen vanuit hun wallets. Dit deel van Ledger is een alles-in-één platform voor het beheren van crypto op een onafhankelijker manier. Deze samenwerking is een belangrijke stap om de gebruiksvriendelijkheid van het platform te vergroten. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk van de ene digitale valuta naar de andere te gaan, evenals direct aankopen te doen zonder het platform te verlaten.

MoonPay, een bekend fintechbedrijf dat gespecialiseerd is in fiat-naar-crypto on-ramps, is een perfecte partner voor Ledger Live. Hun technologie stelt gebruikers in staat om met gemak fiat-valuta om te zetten in cryptocurrencies, Nu kunnen de Ledger Live-gebruikers deze diensten rechtstreeks vanuit hun wallets benutten.

Ledger Academy wordt ook uitgebreid, meldt CEO

Maandag kwam Moonpay met een officiële verklaring voor de vernieuwde samenwerking. Als onderdeel van de coöperatie zal de Ledger Academy worden uitgebreid. Ledger Academy zal nieuwe zelfstudie-tutorials lanceren voor mensen die willen leren handelen in crypto. Daarnaast zullen ze ook andere leermiddelen aanbieden voor hun gebruikers. Hierbij komt er speciale aandacht voor hoe je de diensten van MoonPay kunt gebruiken.

“We werken voortdurend aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en toegang tot crypto voor Ledger-gebruikers, terwijl we onze toonaangevende hardwarebeveiliging handhaven.”

Aldus Ledger CEO Pascal Gauthier in de verklaring.

Eind vorig jaar kwam Ledger in het nieuws doordat het deels verantwoordelijk was voor de daling van de cryptomarkt. In december 2023 was de front-end van meerdere dApps die gebruik maken van Ledger’s Connect Kit gecompromitteerd. Het bedrijf achter de hardwarewallets liet op X weten een schadelijke versie van de Ledger Connect Kit te hebben geïdentificeerd en verwijderd. “Er wordt nu een legitieme versie gepushed om het schadelijke bestand te vervangen”, meldde Ledger toen.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment