Nederlandse beleggers investeren enorm in de Bitbot presale 

Stefan de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nederlanders willen graag tokens stacken voordat de bull run van 2024 van start gaat. Velen zijn op zoek naar de beste altcoins die klaar zijn voor enorme winsten dit jaar. Sommigen van hen richten hun aandacht op Bitbot, ’s werelds eerste non-custodial trading bot met marktleidend potentieel.

Trading bots op Telegram exploderen in populariteit en Bitbot bereidt zich voor om de meest geavanceerde oplossing tot nu toe te lanceren. De investeringen in crypto presale nemen toe, waarbij er sinds half januari al een bedrag van $576k is binnengehaald. Lees verder en ontdek waarom Bitbot snel de nieuwe focus wordt voor Nederlandse beleggers die investeren in crypto.


Crypto trading bot Bitbot op Telegram behaalt succes tijdens presale

  • icon-featured

    Featured

De opkomst – en controverse – van trading bots op Telegram

In de markt voor crypto van 2024 worden trading bots op Telegram in snel tempo de nieuwe grens voor Nederlandse handelaren. Ze stroomlijnen het complexe proces van geautomatiseerde handel tot een gebruiksvriendelijke, toegankelijke tool binnen Telegram – een app die bekendstaat om het hosten van duizenden communities die in crypto investeren.

Ondanks hun relatief recente introductie hebben deze bots al een indrukwekkend handelsvolume van $8 miljard opgebouwd, waarbij namen als Maestro, Unibot en Banana Gun voorop lopen. In januari 2024 werd het grootste volume via deze bots in een maand geregistreerd, ongeveer $1,65 miljard. De opkomst van deze bots is echter controversieel.

Hacks en kwetsbaarheden hebben het succes ervan ongetwijfeld overschaduwd: gebruikers van Maestro verloren $500.000 aan ETH, de hack van Unibot zorgde ervoor dat het token kelderde en de vermeende rug pull van Banana Gun zorgde ervoor dat het BANANA token met meer dan 90% instortte. Deze incidenten brengen een in het oog springend probleem onder de aandacht: de bewaring van de eigendommen van gebruikers heeft ervoor gezorgd dat ze blootstaan aan aanvallen door kwaadwillende actoren.

Bitbot kan de industrie op dit vlak veranderen. Bitbot is gemaakt door een team van ex-Wall Street handelaren en zet een nieuwe standaard als ’s werelds eerste non-custodial trading bot. Het project werkt samen met KnightSafe, een open-source oplossing voor zelfbeheer, om ervoor te zorgen dat de activa van gebruikers in hun handen blijven totdat de transacties zijn afgehandeld.

Bitbot: De meest geavanceerde trading oplossing op Telegram

Als ’s werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram beschikt Bitbot over ongeëvenaarde beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde anti-MEV (Miner Extractable Value) en anti-rug pull technologieën. Deze tools beschermen beleggers actief tegen manipulatie van transactiekosten en oplichting.

De tokenomics van Bitbot tonen ook een sterke toewijding aan veiligheid aan, waarbij 20% en 14% van het tokenaanbod van 1 miljard respectievelijk wordt toegewezen aan ontwikkeling en marketing, beschermd door een klif van zes maanden en een lineair emissie schema van twaalf maanden. Hierdoor zit het team een jaar vast en wordt de kans op een rug pulls geminimaliseerd. Solid Proof heeft na een audit van het smart contract ook groen licht gegeven.

Op dezelfde manier kunnen gebruikers met slechts een paar tikken transacties op gedecentraliseerde exchanges opzetten, beheren en monitoren, waarbij ze hun winsten en strategieën gemakkelijk delen in exclusieve chats. Nederlandse handelaren kijken reikhalzend uit naar een demo van technisch productadviseur Andrew Jacobs, die tijdens de presale wordt verwacht.

Deze realtime marktinformatie wordt netjes verzameld in een Alpha lijst, exclusief toegankelijk voor houders van BITBOT tokens, waardoor ze kunnen toeslaan wanneer een token op een gedecentraliseerde exchange wordt gelanceerd. Ook is er de Gem Scanner, die talloze actieve presales doorzoekt en zo de meest lucratieve mogelijkheden om te investeren in crypto lokaliseert. Het is alsof je een deskundig team van handelaars tot je beschikking hebt, zodat je 24/7 kunt profiteren van veelbelovende altcoins.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto

Bitbot haalt enorme investeringen van handelaren

In een golf van enthousiasme hebben handelaren Bitbot omarmd. Ze hebben ervoor gezorgd dat de presale fase 3 van de 15 fases van de presale heeft bereikt, een presale die sinds half januari al een bedrag van $576k heeft binnengehaald.

Hun steun duidt op een grote interesse in de unieke mix van beveiliging, toegankelijkheid en geavanceerde trading tools die Bitbot biedt. Maar er zijn ook andere factoren. Copy trading stelt gebruikers bijvoorbeeld in staat om met minimale inspanning de beste handelaren uit de community na te bootsen.

Ondertussen draagt een model voor het delen van inkomsten, dat houders van BITBOT een aandeel in de dagelijkse inkomsten belooft tot 50%, naast een verwijzingsprogramma dat levenslang een rendement van 15% beloont uit verwijzingstransacties voor het leven, alleen maar bij aan de aantrekkingskracht. Houders van BITBOT tokens genieten ook het voorrecht om deel te nemen aan gedecentraliseerd beheer van de community, wat een directe invloed heeft op de toekomstige richting van Bitbot.


Crypto presale investeringen voor 2024 van Nederlandse LinkedIn handelaren

  • icon-featured

    Featured

Bitbot 2024 prijsvoorspelling

Nu de verwachte bull run van 2024 schijnbaar aan de gang is, ondersteund door de Bitcoin halving in april en het vooruitzicht van renteverlagingen door de Fed, wordt verwacht dat de populariteit van trading bots op Telegram de komende maanden omhoog zal schieten.

Een van de marktleiders, Unibot, zag onlangs het aantal dagelijkse actieve gebruikers stijgen naar 8.200 in februari, een ongeveer tienvoudige stijging ten opzichte van de piek van 993 gebruikers in december. De focus van Bitbot op beveiliging en verbeterde trading tools zou ertoe kunnen leiden dat het een aanzienlijk deel van het marktaandeel zou veroveren van concurrenten als Unibot.

Het token is momenteel geprijsd op $0.011 in de presale en eindigt met een prijs van $0,0200. 

Samenvattend is het geen wonder dat handelaren in razend tempo de Bitbot presale binnenstromen. De groeiende markt voor trading op Telegram, bullish marktomstandigheden, sterke steun voor de presale en misschien wel het allerbelangrijkste: een product dat het aanbod van concurrenten aanzienlijk verbetert.

Cijfers van de socials bevestigen dit idee ook. Sinds de lancering van de presale, slechts 4 weken geleden, heeft Bitbot meer dan 100.000 Twitter volgers en meer dan 6.000 Telegram leden verzameld. Voor de huidige investeerders uit Nederland lijkt Bitbot een unieke kans om te investeren in crypto.

De presale is snel uitverkocht en er zijn nog 81.82% winsten beschikbaar voordat de Bitbot presale eindigt. Maar het is na de presale dat de echte winsten worden verwacht.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment