Nederlanders verdienen 135% door met AI op Bitvavo in crypto te handelen

Stefan de Graaf


Diamond Pigs, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in AI-gestuurde automatische crypto-handel. De strategieën van Diamond Pigs zijn volledig geautomatiseerd vanuit de veilige omgeving van bekende crypto exchanges zoals Bitvavo. Onlangs deelde Diamond Pigs resultaten van Bitvavo gebruikers, en die zijn niet mis.

AI-gedreven automatische cryptohandel

Uit de resultaten valt op dat de best scorende strategie van Diamond Pigs ‘Berkshire’ heet en dit is niet zomaar een handelsstrategie; het is een samengestelde index van de tien grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Deze strategie onderscheidt zich door zijn ‘niet-actieve handelsbenadering’, wat inhoudt dat er binnen de strategie geen frequente koop- en verkooporders worden geplaatst. Dit is een schril contrast met andere meer actieve handelsstrategieën die regelmatig posities aanpassen om te profiteren van marktbewegingen op de korte termijn.

De resultaten van de Berkshire-strategie liegen er niet om. De afgelopen zes maanden wisten de klanten op Bitvavo met deze strategie namelijk een rendement van 135% te behalen. Een stuk meer dan beroemde indexfondsen op de aandelenbeurzen neerzetten. De Nasdaq wist bijvoorbeeld slechts 20,3% aan rendement te behalen. En dat allemaal terwijl investeerders nagenoeg niets zelf hoeven te doen.

Op deze manier presteert Berkshire ook een stuk beter dan bijvoorbeeld alleen bitcoin of ethereum en biedt het ook meer bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen door zich op 10 verschillende cryptomunten te focussen.

 

Een kernaspect van de Berkshire-strategie is de maandelijkse herbalancering, uitgevoerd door het team van Diamond Pigs. Dit zorgt ervoor dat het portfolio consistent de top 10 cryptocurrencies weerspiegelt. Deze aanpak minimaliseert de noodzaak voor constante monitoring en aanpassing door de beleggers zelf, wat een aantrekkelijke optie biedt voor diegenen die een meer passieve beleggingsstijl kiezen.

Berkshire is niet de enige handelsstrategie die Diamond Pigs biedt. In totaal zijn er 5 AI-gedreven strategieën waar gebruikers uit kunnen kiezen naargelang.

Automatisch handelen op Bitvavo

Wat Berskhire van Diamond Pigs nog aantrekkelijker kan maken voor Nederlandse investeerders is het feit dat je Diamond Pigs naadloos binnen enkele minuten via een API kunt integreren op bijvoorbeeld Bitvavo. Dat betekent dat je vervolgens de automatische Berkshire-strategie op je favoriete handelsplatform zijn gang kan laten gaan.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Nederlanders 30 dagen gratis het platform uit kunnen proberen. In een wereld waar tijd gelijk staat aan geld, biedt Diamond Pigs mogelijk een kostbaar geschenk: de mogelijkheid om je handelsactiviteiten te automatiseren met slimme, AI-gestuurde strategieën. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde crypto handel.

Ga naar Diamond Pigs


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment