markt in het rood, maar BONK stijgt gigantisch hard

Stefan de Graaf


De crypto markt staat over het algemeen in het rood vandaag. De totale marktkapitalisatie staat momenteel op $1,63 biljoen, een afname van 0,52% over de afgelopen 24 uur. Het totale handelsvolume is echter wel gestegen. Er wordt voor $63 miljard aan crypto verhandeld per 24 uur, terwijl dat een dag geleden nog $73 miljard was.


Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Blik op de crypto markt

De bitcoin (BTC) prijs op het moment van schrijven is $41.900, wat 1,2% lager is dan 24 uur geleden. De marktkapitalisatie (de totale waarde van alle bitcoins samen) bedraagt $819 miljard. Bitcoin is daarmee de grootste cryptovaluta en blijft ondanks de koersdaling 52% van de totale cryptomarkt beslaan. 

Advertisement

De harde stijgers, waaronder topper BONK

De hardste stijgers uit de top 50 van vandaag zijn bonk (BONK), SATS (1000SATS), aave (AAVE) en internet computer (ICP). Bonk steelt voornamelijk de show met een jaw-dropping koersstijging van 94% over de afgelopen 24 uur. De munt is met een huidige prijs van $0.000028 in een dag bijna verdubbeld.

SATS, aave en ICP hebben een iets minder indrukwekkende maar toch forse stijging meegemaakt. De tokens zijn respectievelijk met 17,6%, 13,5% en 12,9% gestegen. Bonk werd begin dit jaar opgezet en heeft sindsdien een stijging van 25,5 duizend procent meegemaakt. Met een marktkapitalisatie van $1,7 miljard is het de 44e grootste munt.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

De hardste dalers, waaronder bitcoin ordinals

De hardste dalers uit de top 50 zijn lido DAO, algorand en de uit de top 50 gevallen bitcoin ordinals (ORDI). Lido DAO en algorand zijn respectievelijk met 6,5% en 4,9% gedaald. Bitcoin ordinals daarentegen is de hardst gedaalde topmunt van vandaag. De token is maar liefst 15,5% in waarde gedaald in de afgelopen 24 uur. Desondanks staat de munt nog steeds 141% hoger dan een maand geleden.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Het belangrijkste crypto nieuws van vandaag

Een van de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag is de harde stijging van solana (SOL). De munt is de afgelopen tijd al hard gestegen, maar zette vandaag een stijging van maar liefst 7% in. Zo behaalde de munt een jaarlijks prijsrecord. 

De stijging werd hoogstwaarschijnlijk aangewakkerd door een aankondiging van OKX. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om solana te staken op de exchange. Lees meer over deze gebeurtenis in het nieuwsartikel dat vanmiddag op Crypto Insiders gepubliceerd werd.

Post Views: 219Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment