Man kocht 73 verschillende crypto’s, nu al op 160% winst

Stefan de Graaf


Met meer dan 2,2 miljoen cryptocurrencies zien veel investeerders door de bomen het bos niet meer. Het gros kiest dan ook voor een relatief simpele aanpak met een select mandje aan cryptomunten. De Duitse crypto-liefhebber Achim Graff wil daarentegen een zo gediversifieerd mogelijk portfolio hanteren om blootstelling te krijgen aan veel verschillende niches.

Met meer dan 70 altcoins heeft hij een rendement van bijna 160 procent binnengesleept over de afgelopen 2 jaar. Op handelsplatform eToro kun je zonder enige moeite al zijn transacties volgen en kopiëren, om zo te profiteren van de werkwijze van Achim.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Uitgebreid crypto portfolio, met XRP en cardano

Achim handelt al enkele jaren op Etoro en is erg gepassioneerd over crypto en de onderliggende blockchaintechnologie. Al geruime tijd is crypto zijn dagelijkse bezigheid, en doet hij niets liever dan zich bezig houden met de markt.

Achim heeft een opvallend diversifieerd portfolio met maar liefst 73 verschillende cryptomunten. Zelf noemt hij het een soort index.

Verrassend genoeg weerspiegelen bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), net als het leeuwendeel van zijn activa, stuk voor stuk slechts 1,35 procent van zijn totale portfolio. ‘’Uitsluitend hierop focussen is mogelijk niet de optimale strategie,’’ zo schrijft hij op zijn eToro-profiel.

Ripple (XRP) en cardano (ADA) zijn de grootste holdings van Achim, met respectievelijk 3,10% en 2,58% van zijn portfolio.

Actieve en tijdrovende aanpak, volg en kopieer

Achim werkt regelmatig zijn portfolio bij om zo zijn risico in evenwicht te brengen. Het is logisch dat het bijhouden van zijn uitgebreide portfolio veel tijd in beslag neemt, gezien de diversiteit aan projecten. Bovendien blijft hij de markt rondstruinen naar interessante altcoins om zijn portfolio mee aan te vullen.

In tegenstelling tot de meeste crypto-fanaten maakt hij ook nog eens gebruik van swing trading om actief rendementen na te jagen. Met deze handelsstrategie richt hij zich op een periode variërend van enkele dagen tot enkele weken.

Zoals gezegd heeft Achim een rendement van 159,61 procent binnengesleept met zijn strategie. De komende 2 jaar hoopt hij zijn geld echter nog veel meer te laten renderen.

Alles bij elkaar opgeteld is Achim ontzettend veel tijd bezig met crypto. Voor de meesten is de aanpak van Achim simpelweg niet haalbaar, en dat is exact de reden waarom handelsplatform eToro zijn copy trading dienst in het leven heeft geroepen.

Zonder enige moeite of tijdsinvestering kun je alle transacties van Achim, of duizenden andere handelaren, klakkeloos overnemen. Meld je gratis aan via deze link en begin direct met kopiëren.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.


Post Views: 81Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment