Madelon Praat: economische vooruitzichten voor 2024

Stefan de Graaf


Madelon Vos heeft weer een nieuwe aflevering van Madelon Praat gepubliceerd. Nu het nieuwe jaar nadert, bespreekt Madelon wat 2024 economisch en financieel gaat brengen. Na het bekijken van deze video kun je goed voorbereid 2024 in gaan.


GoldRepublic: de laatste goudkoers update van 2023

  • icon-finance

    Finance nieuws

Nederlandse economie tot stilstand gekomen

Allereerst bespreekt Madelon de vooruitzichten van de Nederlandse economie. Deze is dit jaar zo goed als stilgevallen en De Nederlandsche Bank (DNB) roept de overheid op ‘minder uit te geven of lasten te verzwaren’. DNB doet dit in haar zogenoemde najaarsraming en Madelon duikt hier in haar video dieper op in. In de najaarsraming bespreekt DNB onder andere hoe de economie tot stilstand is gekomen en de mogelijke scenario’s voor wat ons volgend jaar te wachten staat.

Ook bekijkt Madelon de huidige stand van zaken op de Nederlandse woning- en huurmarkt en werpt ze een blik op het recente akkoord van EU-landen over een versoepeling van de begrotingsregels.

Daarnaast analyseert ze de ontwikkelingen wat betreft de inflatie in de Eurozone en de Verenigde Staten en gaat ze in op de verwachtingen voor het toekomstige monetaire beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) en de Federal Reserve.

Zoals gewoonlijk eindigt ze met een technische analyse van bitcoin (BTC) waarin ze haar visie en verwachting deelt voor de komende tijd.

Join de MoneyTalks community van Madelon Vos!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus.

Post Views: 0



Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment