Karaoke platform gehackt en memecoin gekte op Solana

Stefan de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel brengen we je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de crypto markt van de afgelopen nacht.

Zo ben je snel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Gedurende de dag kun je uitgebreidere artikelen op Crypto Insiders verwachten over deze onderwerpen.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

18 senatoren Amerikaanse senatoren zijn pro-crypto

We beginnen deze week met twee interessante onderzoeken van de grootste crypto exchanges ter wereld.

Volgens data van ‘Stand with Crypto,’ een non-profitorganisatie van Coinbase, heeft de Verenigde Staten nu maar liefst 18 senatoren die voorstander zijn van crypto. Daartegenover staan echter alsnog 30 senatoren zijn die juist tegen crypto zijn.

Er zijn in totaal 100 senatoren. De twee grootste voorstanders zijn de Republikeinse senatoren Cynthia Lummis en Ted Burr. De grootste tegenstander lijkt de Democraat Elizabeth Warren te zijn.

Europeanen zeer positief over crypto

In een onderzoek van Binance kwam afgelopen week naar voren dat er een grote mate van vertrouwen is in crypto in Europa.

De grootste crypto beurs ter wereld ondervroeg 10.489 Europeanen eind vorig jaar. Maar liefst 73% gaf aan dat zij positief zijn over de toekomst van crypto en 55% gaf aan dat zij exclusief bezig zijn met crypto.

Het is echter onduidelijk hoe deze sample genomen is. Aangezien het enorme percentage is het onderzoek wellicht uitgevoerd onder bestaande klanten.


Bitcoin heeft een zwaar jaar voor de boeg, voorspelt Bloomberg analist

Koreaans Karaoke crypto-platform gehackt

Dan hebben we weer nieuws over een hack in de crypto wereld. Het Zuid-Koreaanse blockchain-platform voor karaoke ‘Somesing’ werd op zaterdag gehackt.

Maar liefst 730 miljoen SSX tokens zijn gestolen tijdens de hack, ter waarde van ongeveer $11,58 milljoen, meldt het bedrijf op 28 januari in een persbericht.


Bitcoin ETF van BlackRock bereikt historische mijlpaal in maar 2 weken

Nieuwe memecoin gekte op Solana

Gisteren was op Crypto Insiders al te lezen over de gekte omtrent een nieuwe memecoin op het Solana (SOL) netwerk: wen (WEN)

Dat zorgt ervoor dat het Solana netwerk de sterkste stijging van nieuwe gebruikers ziet ooit. Dat is terug te zien in de snelste gemiddelde stijging van het aantal nieuwe adressen dat wordt aangemaakt.

Het zorgt er ook voor dat Jupiter, de gedecentraliseerde exchange (DEX) op Solana, een enorme stijging in het volume ziet. Het handelsvolume kwam in de afgelopen 24 uur zelfs boven de $500 miljoen uit en dat is hoger dan Uniswap.

De WEN token is in de afgelopen 24 uur al met maar liefst 37% gestegen en komt vanochtend uit op $0,00015.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment