kan de koers op korte termijn naar de $8 stijgen?

Stefan de Graaf


In deze video duiken we dieper in op cardano (ADA), een van de meest intrigerende investeringen in de cryptocurrency wereld. We bekijken het laatste nieuws rondom cardano, mijn analyse en mijn verwachtingen voor de toekomst. Aan het einde van de video zal ik precies uitleggen waarom cardano weleens naar $8 zou kunnen stijgen.

Allereerst, gefeliciteerd aan de winnaar van de 20 USDT! Stuur me een e-mail om je prijs te claimen.


Crypto teams die glimlachen halen 95% meer geld op

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Een blik op de crypto: Cardano (ADA)

Ik ben al een tijdje bezig met Dollar Cost Averaging voor cardano, wat betekent dat ik elke dag weer wat bijkoop. Dit blijf ik doen omdat ik cardano zie als een relatief veilige optie met veel potentie. Laten we eens kijken naar het laatste nieuws en een stukje technische analyse om op de hoogte te blijven.

Cardano blijft voorop lopen in de crypto-markt. Het heeft indrukwekkende ontwikkelingsactiviteiten, een sterke prijsstijging en een bloeiende community. De totale waarde vergrendeld in het Cardano-ecosysteem stijgt snel. Deze groei is niet alleen te zien in de totale waarde vergrendeld, maar ook in de adoptie van stablecoins. Deze spelen een belangrijke rol in het Cardano-ecosysteem.

Mijn cardano verwachting

Als we naar de technische analyse kijken, zien we dat cardano zich momenteel consolideert rond de $0,62 cent. Een belangrijk weerstandsniveau ligt rond dit punt, maar als we hier doorheen breken, kunnen we een sterke voortzetting zien richting $0,76 cent en zelfs $1,20. Dit zou een enorme bullish beweging zijn voor cardano.

Wat betreft mijn verwachtingen, ik denk dat cardano nog steeds realistisch kan stijgen naar $8 tot $10. Dit is gebaseerd op historische patronen en de huidige marktomstandigheden. Natuurlijk moeten we altijd voorzichtig zijn en onze eigen analyse doen, maar het ziet er zeker positief uit voor Cardano.


Elon Musk’s Dogecoin maanmissie afgeblazen, aanzienlijke vertraging

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment