Kan bitcoin naar $2,3 miljoen? Wereldberoemde auteur vindt van wel

Stefan de Graaf


De Amerikaanse auteur van “Rich Dad, Poor Dad” genaamd Robert Kiyosaki heeft opnieuw de crypto-gemeenschap verrast. Hij voorspelt namelijk een bitcoin (BTC) prijs van maar liefst $2,3 miljoen per stuk. Deze voorspelling is gebaseerd op een analyse die het vermogensbeheerbedrijf Ark Invest van Cathie Woods eerder dit jaar uitvoerde.


Waarom Bitcoin de dramatische inflatiecijfers negeert en toch stijgt

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Ark Invest’s Bitcoin Ark: vaart richting de miljoenen

In februari publiceerde Ark Invest een onderzoeksrapport waarin werd toegelicht hoe de toenemende interesse van institutionele en vermogende beleggers in Bitcoin de prijs ervan zou kunnen beïnvloeden.

Volgens de investeringsmanager zou bitcoin naar een prijs van $120.000 kunnen stijgen, als slechts 1% van het wereldwijde belegbare vermogen (circa $250 miljard) in bitcoin wordt geïnvesteerd. Een grotere investering van 4,8% had bitcoin tussen 2015 en 2023 naar $550.000 kunnen laten stijgen. Om een prijs van $2,3 miljoen te bereiken, zou maar liefst 19,4% van het wereldwijd belegbare vermogen nodig zijn.

Kiyosaki deelde zijn gedachten hierover. Ongeacht of Wood gelijk heeft of niet, benadrukt hij dat de meest cruciale vraag voor dit scenario. En dat is wat men zelf gelooft dat bitcoin kan doen. Hij voegde eraan toe dat als Wood gelijk heeft, hij zou wensen dat hij meer bitcoin had. Maar als ze ongelijk heeft, zou hij graag niets willen bezitten. Toch drukte hij zijn vertrouwen uit in de voorspelling van een bitcoin-prijs van $2,3 miljoen.

Kiyosaki navigeert koers naar $2.3 miljoen

Volgens Kiyosaki’s tweet hecht hij geloof aan de voorspellingen van Woods omdat hij haar mening vertrouwt, zij slim is, en bitcoin het potentieel heeft om dat bedrag onder de juiste omstandigheden te bereiken.

Hij benadrukte dat voorspellingen zoals die van Woods voortkomen uit de bereidheid om fouten te maken en daarvan te leren. Hij moedigde zijn volgers aan om “gevaarlijk te leven” door op zijn minst een klein deel van BTC te kopen, ongeacht de manifestatie van de voorspellingen van Ark. Hij gelooft dat zo’n stap hen beter geïnformeerd, slimmer en wijzer zou maken.

“School is de enige plek ter wereld waar ‘slimme’ mensen mensen zijn”, voegde hij eraan toe.

Intussen heeft Wood vertrouwen in de voorspelling dat BTC in 2030 $1,5 miljoen waard zal zijn. Volgens haar is de vraag niet meer of het zal gebeuren, maar wanneer. 

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 963

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment