Kan bitcoin in 2023 nog een nieuwe all-time high bereiken?

Stefan de Graaf


Vandaag bespreken we de vraag die veel van jullie hebben: kan bitcoin (BTC) in 2023 nog een nieuwe all-time high bereiken? In deze video bekijken we de recente stijging van bitcoin en wat dit betekent voor de toekomst.


Bekende Bitcoin voorspelling voor jaarafsluiting lijkt uit te komen

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

De stijging van bitcoin en jouw investeringspotentieel

Dit jaar heeft bitcoin een indrukwekkende stijging laten zien, van $16.000 naar bijna $45.000. is het echter realistisch om te denken dat we dit jaar nog een nieuwe all-time high kunnen bereiken?

Het is belangrijk om te begrijpen dat de exacte reden achter deze stijging moeilijk te pinpointen is. Waarschijnlijk spelen aanstaande evenementen als een bitcoin-ETF, de halving en het toenemende volume een rol.

Wat wel zeker is, is dat er meer mensen bereid zijn om bitcoin te kopen, wat de prijs opdrijft. De vraag is niet wanneer bitcoin zijn doelen bereikt, maar hoe waarschijnlijk het is dat jouw investering zijn doelen behaalt.

Advertisement

Behaalde bitcoin rendementen

De doelen die wij dit jaar voor bitcoin gesteld hebben zijn allemaal behaald. De belangrijkste levels zijn doorbroken aan de bovenzijde en we hebben een totaal rendement van 50% behaald.

Nu we dit rendement hebben behaald, is het tijd om te herinvesteren. Onze nieuwe orders zijn al geplaatst, maar we gaan ze dichterbij halen omdat de koers verder is gestegen.

Het is belangrijk om je eigen beslissingen te nemen over waar en waarom je orders plaatst. Kopieer niet blindelings onze stappen, maar gebruik onze inzichten om je eigen strategie te bepalen.


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

Bitcoin toekomstvisie en Ethereum

We kijken niet alleen naar bitcoin, maar ook ethereum (ETH). We hebben daar nog orders staan, maar willen agressiever zijn in onze aanpak, vooral tijdens een bullmarkt. Onthoud dat het belangrijk is om winst te nemen aan de bovenkant en lager weer in te schalen.

Wat denk jij dat de kans is op een nieuwe all-time high voor bitcoin in 2023? Bekijk de video en laat het ons weten!


Goed nieuws! šŸŽ‰ Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto šŸš€

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er deĀ gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCashĀ Trading Leerprogrammaā€™s. Deze programmaā€™s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Post Views: 11Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment