Is de Bullmarkt Voorbij? Kansen voor altcoins presenteren zich

Stefan de Graaf


Welkom bij mijn nieuwste koersanalyse, waarin we de dynamieken binnen de cryptomarkt verkennen, met vandaag een focus op recente trends en de potentie van een bepaalde altcoin. Deze analyse is educatief van aard en niet bedoeld als financieel advies.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Is de Bullmarkt Voorbij?

De afgelopen week was getuige van de eerste positieve beweging sinds begin april, wat een verfrissende verandering brengt in de recent turbulente markt. Deze stijging komt temidden van een groeiende instroom in ETF’s, al bereiken deze nog niet de hoogtes van voorgaande maanden. Met belangrijke economische aankondigingen op de agenda voor deze week, waaronder de Core PPI, een toespraak van de Fed-voorzitter, en CPI-cijfers, belooft de markt volatiel te blijven.

Tegen de verwachtingen van sommigen in, geloof ik niet dat de bullmarkt voorbij is. De recente correcties lijken meer op gezonde aanpassingen binnen een langeretermijncyclus. De historische gegevens suggereren aanzienlijke winsten na elke halving van Bitcoin (BTC), waardoor de huidige dip een aantrekkelijke koopkans lijkt.

Kansen in Altcoins

Op technisch vlak toonde een ‘Dragonfly Doji’ candlestick op de wekelijkse grafiek initiële bullish signalen, die echter getemperd werden door een daaropvolgende rode week. Niettemin was de start van deze week positief, met een potentieel voor verdere stijgingen als we belangrijke weerstanden kunnen doorbreken. De dagelijkse grafieken tonen een mogelijke trendomkering met een recent gevormde ‘Higher Low’. Breken we door de recente hoogtes en de 50-daagse Moving Average, dan kan dit bevestigen dat we naar een uptrend overgaan.

Bijzonder interessant is een specifieke altcoin, NEAR Protocol (NEAR), die mogelijk op korte termijn met 50% zou kunnen stijgen. Deze coin toont een ‘Inverse Head and Shoulders’-patroon, wat een klassiek bullish signaal is. Een succesvolle doorbraak boven de neklijn zou een sterke koopgelegenheid kunnen bieden.

Concluderend, hoewel de markt tekens van consolidatie vertoont, bieden de fluctuaties binnen de huidige range zowel risico’s als kansen. Het blijft essentieel om alert te zijn op belangrijke support- en resistance-niveaus en om handelsstrategieën dienovereenkomstig aan te passen. Voor hen die hun handelsvaardigheden willen verdiepen, bieden onze cursussen en sociale media kanalen waardevolle inzichten en leerervaringen. Happy Trading en blijf gehydrateerd tijdens deze warme dagen!


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment